Κοροβέσης: «Έχουμε το πλεονέκτημα»

12:07 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Να μην επαναπαύονται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο υπέρ τους αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των αγώνων υποστήριξε ο Νίκος Κοροβέσης, που τόνισε παράλληλα ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει το πλεονέκτημα.

Να μην επαναπαύονται στο υπέρ τους αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτός και οι συμπαίκτες του υποστήριξε ο Νίκος Κοροβέσης, που τόνισε ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει το πλεονέκτημα.

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο παιχνίδι με τον Ρούβα αναφέρθηκε επίσης στο άγχος που είχαν δημιουργήσει σε αυτόν και τους συμπαίκτες του οι

τρεις εντός εντός έδρας ήττες, ενώ σχολίασε και τα δύο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Κοροβέσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Σίγουρα οι εντός έδρας ήττες μας έχουν δημιουργήσει άγχος, γιατί πιστεύαμε από την αρχή ότι θα ήμασταν πιο δυνατοί στο γήπεδο μας. Είχαμε τρία άσχημα αποτελέσματα και θέλαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Αρχίζουμε μία νέα προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Αν κερδίσουμε σε όλους αγώνες θα τερματίσουμε πρώτοι, διότι έχουμε το πλεονέκτημα».

Για να συνεχίσει ο Απόλλωνας στο δρόμο των επιτυχιών, ποια στοιχεία πρέπει να διαθέτει;

«Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στις επιλογές μας και να μην επαναπαυόμαστε στο υπέρ μας αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Να συνεχίσουμε να σκοράρουμε δηλαδή και μετά το 2-0».

Σκόραρες δύο φορές στον ίδιο αγώνα και έδειξες ότι έχεις εμπιστοσύνη στα πόδια σου.

«Ναι, εννοείται ότι πιστεύω στο σουτ μου. Στο ό,τι σκόραρα δύο φορές στον αγώνα με το Ρούβα βοήθησε και η θέση στην οποία αγωνίστηκα, καθώς έπαιξα πιο μπροστά. Προσπάθησα να πετύχω και τρίτο γκολ, όμως η μπάλα δεν μου έκανε το χατίρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα