Κορδονούρης: «Προσωπικός ο λόγος του διαζυγίου»

Για το «διαζύγιό» του με τον ΑΟΧ μίλησε ο Παναγιώτης Κορδονούρης σε τοπική αθλητική ιστοσελίδα.

Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα athlitiko αναφέρθηκε ακόμη στο μέλλον του, αλλά και για το στόχο του να… μοιάσει τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο και να παίξει ποδόσφαιρο μέχρι τα 40 (!):

Για το "διαζύγιό" του με τον ΑΟΧ: «Ο κύριος λόγος του "διαζυγίου" είναι προσωπικός. Πιο συγκεκριμένα για οικογενειακούς λόγους, πρώτιστα,

και εν συνεχεία η δυσκολία που αντιμετωπίζει η κοινωνία ευρύτερα, η οποία επηρεάζει και το ποδόσφαιρο και τον ΑΟΧ. Αυτές οι δυσκολίες με ανάγκασαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου και όχι μακριά από αυτήν. Εφόσον υπάρχουν αυτές οι δυσκολίες, προτιμώ να τις περνάω δίπλα σε αυτή, παρά μακριά της.

Για τη μείωση αποδοχών που θα προκύψει σε παίκτες της ομάδας: «Διαβάζω ότι η διοίκηση του ΑΟΧ θα προτείνει μείωση αποδοχών στους παίκτες της ομάδας. Το αν θα μου γινόταν πρόταση για μείωση αποδοχών δεν το ξέρω. Δεν είχαμε φτάσει στο οικονομικό κομμάτι για να κουβεντιάσω με τη διοίκηση. Αν έμενα, πιθανόν, να γινόταν και σε μένα μείωση αποδοχών, αλλά επαναλαμβάνω δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποχώρησα».

Για το διάστημα που έμεινε στον ΑΟΧ: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΟΧ. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τον κόσμο. Εύχομαι στον ΑΟΧ να πετύχει τα καλύτερα, γιατί το αξίζει. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και εύχομαι να βρει το δρόμο της. Μόνο θετικά πράγματα έχω αποκομίσει από την παρουσία μου στον ΑΟΧ».

Για τη δική του... επόμενη μέρα: «Θέλω πρώτα να ηρεμήσω με την οικογένειά μου. Να περάσω τις γιορτές και μετά θα κοιτάξω την επόμενη μέρα. Είμαι επαγγελματίας και θα ψάξω κάτι καλό. Σίγουρα για μένα, μεγάλο ρόλο θα παίξει η οικογένεια για τη επόμενη επιλογή μου… Πιθανόν να συνεχίσω στο Ηράκλειο. Αν βρω όμως κάτι εξαιρετικό θα το εξετάσω… Όλες οι εκδοχές είναι ανοικτές… Δεν είμαι αρνητικός σε καμία καλή πρόταση …».

Για το πότε θα σταματήσει να παίζει: «Όπως είδατε και από την παρουσία μου στα Χανιά είμαι υγιής… Δεν είχα ποτέ σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ! Οδηγός μου είναι ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος που στα 40 του παίζει με επιτυχία στον Απόλλωνα. Επίσης ο Δημήτρης Γελαδάρης που πιθανότατα να κλείσει στη Δόξα Δράμας».

* Στα αγωνιστικά, οι παίκτες έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (2/01).

Keywords
Τυχαία Θέματα