«Κόντρα» Καλαμάτας με Δήμο για το Στάδιο

10:52 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Μία άτυπη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Δήμο της πόλης με αφορμή το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, το οποίο έχει κλείσει για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.

Δηλώσεις εκατέρωθεν και αντιπαραθέσεις είναι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Καλαμάτας για τα… μάτια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας: «Κουμάντο στα δικά σας γήπεδα» απαντά με δηλώσεις στο sportstonoto ο αθλητικός Φορέας του Δήμου Καλαμάτας και η πρόεδρός του,

Μαρία Οικονομάκου, στα όσα είπε περί λιπασμάτων από το… Μπαγκλαντές ο Μπάμπης Βυθούλκας, ένας εκ των τριών παραγόντων που κινούν τα νήματα στο ΤΑΠ.

«Διαβάσαμε έκπληκτοι όλοι τις δηλώσεις της κυρίας Οικονομάκου στο sportstonoto όπου μας είπε πως το καλύτερο για τον χλοοτάπητα του Σταδίου της Παραλίας είναι να ρίξουν λίπασμα (!) και όχι να γίνει η σπορά όπως, εμείς και με δικά μας έξοδα είχαμε μεριμνήσει και συμφωνήσει, αρχικά, με τον Δήμο, να κάνουμε. Φαίνεται, λοιπόν, πως, για ν’ αλλάξουν ξαφνικά έτσι την απόφασή τους, θα έφεραν κανένα θαυματουργό λίπασμα από το... Μπαγκλαντές που θα κάνει το χώμα... γρασίδι.

Άλλη εξήγηση προφανώς δεν υπάρχει και λυπάμαι που το λέω αυτό» δήλωσε στο sportstonoto ο Μπάμπης Βυθούλκας και συνέχισε:

«Παλεύουμε μόνοι μας, 4-5 άνθρωποι όλοι και όλοι να κρατήσουμε την μεγάλη Μαύρη Θύελλα ζωντανή, χωρίς καμία συμπαράσταση από τον Δήμο Καλαμάτας. Αντίθετα ο κύριος Δημήτρης Πουλόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Φορέα και γνωστός πάντα λάτρης του Στίβου, μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα όσο αφορά την σωστή χρήση του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας. Τι άλλο πια να πω τώρα; Αυτά μόνο στην Καλαμάτα πρέπει να γίνονται».

Από την πλευρά της η κ. Οικονομάκου απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι πολύ για τις ειρωνείες του κυρίου Βυθούλκα προς το πρόσωπό μου, αλλά και προς τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας. Ειρωνείες και κουμάντο να κάνουν στην ομάδα της Καλαμάτας, στα δικά τους γήπεδα και όχι σε αυτά που ανήκουν στον Δήμο Καλαμάτας. Αρκετά πια με τις ειρωνείες τους. Τόσο καιρό όλο λόγια είναι όλοι τους και το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει κανείς τους. Ίσως να νομίζουν πως, επειδή είμαι γυναίκα, μπορούν να λένε ότι θέλουν...

Το ότι το Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας είσαι σε αυτό το χάλι, μεγάλη ευθύνη έχει και η Μαύρη Θύελλα. Η συμφωνία που είχαμε κάνει ήταν να το χρησιμοποιούν το πολύ 2 φορές την εβδομάδα και αυτοί έμπαιναν μέσα στο χορτάρι κάθε μέρα και είδαμε τα αποτελέσματα. Και αντί να κάνουν τον σταυρό τους που προσπαθούμε τουλάχιστον να φέρουμε όλα τα γήπεδα σε μία καλή κατάσταση, τηρουμένων των οικονομικών δυσχερειών, μας ειρωνεύονται και από πάνω».

Για το λίπασμα από το... Μπαγκλαντές είπε: «Εμείς δεν ζητάμε… δανεικά από κανέναν, ούτε ελεημοσύνη. Ούτε ξέρουμε τι τους είπε ο κύριος Αλεξανδρόπουλος. Ο Δήμος έχει δικούς του γεωπόνους και ειδικούς, οι οποίοι όλοι τους αποφάνθηκαν ότι τέτοια εποχή δεν ενδείκνυται για σπορά. Λεφτά για πέταμα εμείς δεν έχουμε. Να πάτε όμως, κύριε Βυθούλκα, μία βόλτα

Keywords
Τυχαία Θέματα