Κόντε: «Το δυσκολότερο»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε ότι η αναμέτρηση απέναντι στην Νάπολι είναι η δυσκολότερη μέχρι στιγμής.

Μπορεί να έχει αντιμετωπίσει τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνο η Γιουβέντους όπου κατάφερε να επικρατήσει, ωστόσο ακόμα μία φορά χρειάζεται να αποδείξει ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς φιλοξενείται από την Νάπολι στο «Σαν Πάολο».

Ο τεχνικός της «γηραιάς κυρίας», μιλώντας στα ιταλικά Μέσα, τόνισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής. «Είδα την Νάπολι

απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και εκτός από το ξεκίνημα, ήταν πάρα πολύ καλή. Είδα ότι γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

‘Η Νάπολι έχει δύο χρόνια που πρωταγωνιστεί περισσότερα από εμάς. Μην ξεχνάμε ότι ήταν στην Σέριε Β΄ δύο χρόνια μετά από εμάς. Πιστεύω ότι η ήττα της από την Μπάγερν δεν θα την επηρεάσει αρνητικά, γιατί όλοι στην πόλη ανυπομονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα είναι το δυσκολότερο που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής», είπε ο 41χρονος τεχνικός.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα