«Κλείνουν» εισιτήριο

Το βράδυ της Τρίτης θα γίνουν γνωστές οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στα τελικά του Euro με τις δύο ουσιαστικά να είναι γνωστές.

Πορτογαλία – Βοσνία

Οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι στην Βοσνία, δεν κατάφεραν να αποδείξουν τους λόγους για τους οποίους φημίζονται. Από την πλευρά της η Βοσνία προσπάθησε να καταστρέψει το επιθετικό παιχνίδι της Πορτογαλίας, και από την άλλη η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς το γκολ.

Έτσι όλα

θα κριθούν στο «Ντα Λουζ» όπου οι γηπεδούχοι θέλουν απλά τη νίκη, ενώ η Βοσνία βολεύεται και με την ισοπαλία με σκορ. Στα αγωνιστικά ο Πέπε αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι παίρνοντας την θέση του Ρολάντο. Ο Μίκγελ Βελόσο θα διατηρήσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα, μαζί με τους Μουτίνιο και Μεϊρέλες, ενώ η επιθετική γραμμή θα απαρτίζεται από τους Νάνι, Ρονάλντο και Πόστιγκα.

Σε ότι αφορά τον Σάφετ Σούσιτς εκτός σταθερά παραμένει ο αμυντικός, Μενσούρ Μούντζα που θα λείψει για τους επόμενους τρεις μήνες από την ενεργό δράση. Ξανά στην αποστολή όμως θα είναι οι Σάσα Πάπατς και Μπορίς Πάντζα οι οποίοι εξέτισαν και αναμένεται να ξεκινήσουν.

Κροατία – Τουρκία

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Κροάτες έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-0 και ουσιαστικά να «κλείσουν» το εισιτήριο για τα τελικά μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0.

Ο Γκους Χίντινκ αναμένεται να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Τουρκίας, καθώς η αποχώρησή του από την ομάδα θεωρείται δεδομένη. Αντίθετα ο Σλάβεν Μπίλιτς φαίνεται να κερδίζει την θέση του στον πάγκο, παρά του ότι ήταν έτοιμος για αποχώρηση μετά την ήττα από την Ελλάδα.

Στα αγωνιστικά οι Βέρνταν Τσόρλουκα και Τόμισλαβ Ντουμοβιτς δέχτηκαν κίτρινη κάρτα και έτσι είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται. Από την άλλη πλευρά αρκετές αλλαγές αναμένονται, καθώς ο Γκους Χίντινκ δείχνει διατεθειμένος στο τελευταίο του παιχνίδι να κάνει αρκετές αλλαγές.

Μαυροβούνιο – Τσεχία

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της για πέμπτη φορά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται η Τσεχία η οποία στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0.

Όπως είναι λογικό πλέον βρίσκεται σε απόλυτη θέση φαβορί, καθώς θα πρέπει να δεχτεί τρία γκολ, χωρίς να πετύχει κάποιο για να μείνει εκτός από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από την πλευρά του το Μαυροβούνιο δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται, οπότε βασικ΄ςο αναμένεται να γίνει ο Στέφαν Σάβιτς, μαζί με τον Βλάντιμιρ Μπόζοβιτς στην άμυνα. Εκτός είναι και ο Μάρκο Μπάσα, με τον Μπράνκο Μπόσκοβιτς να είναι αμφίβολος.

Από την Τσεχία, σταθερά εκτός είναι ο αμυντικός χαφ, Τόμας Χούμπσμαν ο οποίος εκτίει την τελευταία του αγωνιστική από τις τρεις που είναι τιμωρημένος. Ο Τόμας Χούμπνικ εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής, αλλά δύσκ

Keywords
Τυχαία Θέματα