«Κλείνει» το… καρέ στο Κύπελλο

Δύο «εισιτήρια» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αναζητούν κάτοχο, με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο να περιμένουν τους αντιπάλους τους.

Στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, τον μοναδικό εκπρόσωπο της Football League αυτή τη στιγμή στο Κύπελλο,

ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας διεκδικεί το «εισιτήριο» για τους «τέσσερις» του θεσμού από την Κέρκυρα.

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός (16:00, OTESPORT 1)

Ραντεβού με την ιστορία δίνει ΟΦΗ στο Κύπελλο και θέλει να είναι συνεπής και να αποκλείσει τον Πανσερραϊκό. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, παρά την ταλαιπωρία του Σαββατοκύριακου και το άσκοπο ταξίδι στην Αθήνα.

Οι Κρητικοί καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τους Μάντζιο, Μποντόρ, που επιλέχθηκε να προφυλαχθούν, ενώ στην αποστολή συμμετέχουν οι Καπάνταης, Κάλαϊτζιτς. Οι 21 «εκλεκτοί» είναι οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Νύκταρης, Παπουλής, Πίτσος και Ταυλαρίδης.

Ο Πανσερραϊκός έχει παράδοση στο να… σκοτώνει τα θηρία στο Κύπελλο, έχοντας αποκλείσει στο παρελθόν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θέλει να επαναλάβει τον άθλο και στο Ηράκλειο. Βέβαια, τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς λείπουν οι τραυματίες Μπανγκουρά, Ντα Κόστα, Γκόμεζ, Παππάς, Γέσιτς, Περπερίδης, Παπαδόπουλος, Ορφανός και Κόντος.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Τριανταφύλλου Κώστας, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Κιάσσος, Βουτσιάς, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαϊδης, Τσαούσης, Σιάκκας, Στεφανίδης, Παντελιάδης, Καρατζάς, Ανάκογλου, Γκούρτσας, Τάντιτς και Ντιόγκο.

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (19:00, OTESPORT 1)

Να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία του θέλει ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα του, απέναντι στην Κέρκυρα. Οι Αρκάδες προέρχονται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και ελπίζουν να το… παρατείνουν κι άλλο.

Στα αγωνιστικά, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Σάκη Τσιώλη, με κορυφαία την απουσία του τραυματία Χακόμπο. Ο Αλβάρεζ είναι επίσης τραυματίες, ενώ τιμωρημένοι οι Ράγιος και Τσαμπούρης. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Στεφανάκος, Μπαντής, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Έγκον, Σολάκης, Μπακασέτας και Περόνε.

Ο στόχος του Κυπέλλου μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την Κέρκυρα, που πρώτος της στόχος είναι η παραμονή στη Super League. Στο παιχνίδι νοκ άουτ στην Τρίπολη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση.

Στα θετικά για τον Χάβι Γκράθια είναι η επιστροφή του Ερίθε, ενώ οι Βέντσελ, Μπουκουβάλας, Μπάρκογλου, Βενέτης και Τσίγκας δεν υπολογίζονται. Οι «εκλεκτοί» του Γκράθια: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μαρτίν, Γκουστάβο, Όσμαν, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Αγρίτης, Ιωάννου, Κοντοδήμος, Βιόπουλος, Καραλής, Μίχος, Καλαντζής, Ερίθε και Γραμμόζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα