Κετσπάγια: «Ικανή για όλα η Ελλάδα στα τελικά του Euro»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλώντας στους Ελληνες δημοσιογράφους τόνισε ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα κέρδισε την Κροατία δίκαια πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro.

«Δυστυχώς εμείς μείναμε με δέκα παίκτες από το 72'. Θα μπορούσε το ματς να λήξει και ισόπαλο, αλλά αν παίζαμε 11 εναντίον 11 θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη. Η Ελλάδα από τη στιγμή που κέρδισε την Κροατία

σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε οτι προκρίθηκε τυχαία».

Για τις αλλαγές που έκανε στο 65' υπογράμμισε ότι αυτές ηταν αναγκαστικές, ενώ για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση από την Ελλάδα είπε: «Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Έχω περάσει άσχημα και με... τη βοηθεια τη δική σας. Κάποιοι από σας μου δημιούργησαν δύσκολες καταταστάσεις. Έχουν βάλει πολλοί το χέρι τους για να φτάσει η Ελλάδα, ως χώρα, σε αυτό το σημείο που βρίσκεται τώρα».

Όσον αφορά τα προγνωστικά του για την παρουσία της Ελλάδας στα τελικά του Euro είπε: «Δεν μπορείς κάνεις προβλέψεις για την Ελλάδα. Είναι ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο. Μπορεί να κάνει και μεγάλα πράγματα, δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα».

Ο Κετσπάγια μίλησε και για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όπου ευχήθηκε να κερδίσει η Ένωση: «Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εγώ θέλω να κερδίσει η ΑΕΚ, καθώς δεν με άφησαν να γίνω Ολυμπιακός».

Keywords
Τυχαία Θέματα