Κερατσίνι – Αήττητος Σπάτων 6-0

Την επαφή του με το ρετιρέ, διατηρώντας παράλληλα τις ελπίδες του για απευθείας άνοδο διατήρησε το Κερατσίνι, διαλύοντας εντός έδρας με 6-0 (χάρις σε καρέ του Μαριόλη) τον Αήττητο Σπάτων, για τη 16η αγωνιστική του 8ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 22΄ ο Καλλέργης, για να πάρει τη σκυτάλη ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μαριόλης, ο οποίος χρειάστηκε μόλις εφτά λεπτά για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και άλλα δέκα για να ολοκληρώσει την προσωπική του παράσταση σημειώνοντας

άλλα τρία τέρματα (60΄, 65΄ 70΄)! Νωρίτερα στο 50΄, ο Κουρκούτης είχε «γράψει» το 3-0 για το Κερατσίνι το οποίο με αυτό το τρίποντο, διατήρησε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό, στέλνοντας την ίδια ώρα τον Αήττητο στις θέσεις που οδηγούν στο ερασιτεχνικό.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Στρόμπουλος, Μακρής, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Καλλέργης, Διονυσόπουλος (59' Λόης), Καρράς (70' Τρουνμπούλας), Μπούνας, Μαριόλης, Κουρκούτης, Κοράκης (57' Πουλάκης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Γαρόζης, Ασημάκης, Αλεξιάδης, Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Τούντας (46' Βογιατζόγλου), Ανδρεραδάκης (46' Μπερέτας), Σχίζας, Λάππας, Παππαδάς (60' Παπαδόπουλος), Μπαμπούνης

Keywords
Τυχαία Θέματα