Κάτοικος Αννόβερου ο Νίκτσι

Τον Αντριάν Νίκτσι από την Ζυρίχη απέκτησε το Αννόβερο, με τις πληροφορίες αν αναφέρουν ότι δαπάνησε γύρω στις 700.000 ευρώ για την μεταγραφή του άλλοτε διεθνή με την U21 της Ελβετίας.

Ο Νκίτσι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον σύλλογο της Κάτω Σαξονίας και έγινε έτσι το τρίτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημά του, μέχρι τώρα, πίσω από τους Χιρόκι Σακάι και Φελίπε.

«Ο Αντριάν είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες και ο οποίος πιστεύουμε ότι έχει την δυνατότητα να αφήσει το σημάδι του στην Μπουντεσλίγκα. Στα υπέρ του λειτούργησε επίσης

και το γεγονός ότι διαθέτει ήδη εμπειρία από τις εμφανίσεις του σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του Αννόβερου, Γεργκ Σμάντκε στην εφημερίδα «Norddeutscher Rundfunk».

«Η Μπουντεσλίγκα είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό μου με καλές εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, ένιωσα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση», ανέφερε από την πλευρά του ο 22χρονος μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα