Ανανέωσε ο Jim Schwartz με τους Ντιτρόιτ Λάιονς

Οι Ντιτρόιτ Λάιονς επέκτειναν κατά δύο χρόνια το συμβόλαιο του προπονητή Jim Schwartz και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο πρώην αμυντικός συντονιστής των Τενεσί Τάιτανς είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Πλέον έχει… τρία. Έτσι θα συνεχίσει για ισάριθμες σεζόν τη δουλειά στα «λιοντάρια», τα οποία «ταλαιπωρήθηκαν» από πλειάδα πειθαρχικών παραπτωμάτων παικτών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason.

Πήραν τον Chris Hope

οι Φάλκονς

Στους Ατλάντα Φάλκονς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Chris Hope. Πάντως ο 31χρονος safety θα είναι αναπληρωματικός των William Moore και Thomas DeCoud. Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την απόκτηση του πρώην παίκτη των Πίτσμπουργκ Στίλερς και Τενεσί Τάιτανς.

Αισιόδοξος ο Donovan McNabb

Χωρίς ομάδα έχει μείνει ο 35χρονος quarterback Donavan McNabb. Ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος, αφού πιστεύει ότι θα ενταχθεί σε κάποια ομάδα του NFL μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα.

Στους Βάικινγκς ο Jeff Charleston

Τον 29χρονο defensive lineman, Jeff Charleston, απέκτησαν οι Μινεσότα Βάικινγκς. Συγκεκριμένα οι δύο πλευρές υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο, ενώ ο defensive tackle, Terrell Resonno, αποδεσμεύτηκε, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο βασικό ρόστερ.

Νέο δικαστήριο για τον Darrius Heyward-Bey

Στις 23 Ιουλίου θα επιστρέψει στο δικαστήριο ο 25χρονος wide receiver των Όκλαντ Ρέιντερς, Darrius Heyward-Bey, αν δεν πετύχει προγενέστερα νομική συναίνεση. Άλλωστε στις 7 Απριλίου είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος.

Μένει ελεύθερος ο Shiancoe

Απέρριψε προσφορά των Σιάτλ Μάρινερς, οπότε ο Visanthe Shiancoe παραμένει unrestricted free agent. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες, που έχουν μείνει ελεύθεροι. Στην προκειμένη δεν δέχθηκε 1.2 εκατομμύρια δολάρια για συνεργασία ενός έτους.

Μαθαίνουν στους Μπρόνκος

Αποκτήθηκε ο Peyton Manning, οπότε οι wide receivers των Ντένβερ Μπρόνκος καλούνται να «μάθουν» τον έμπειρο quarterback. Ο θρυλικός QB, άλλωστε, φαίνεται πως έχει πάρει… πατριωτικά το θέμα και πρωταγωνιστεί στα «σχολεία» των νέων συμπαικτών του, κάτι που δεν συνέβαινε με τους quarterbacks των τελευταίων ετών.

Άλλος για Λονδίνο;

Οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς ζήτησαν παιχνίδι με έδρα το Λονδίνο, όπως και οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Όπως και να έχει, οι Σέιντ Λούις Ραμς φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει σχετικό ματς για τα τρία επόμενα χρόνια.

Για βασικός ο Weeden στους Μπράουνς

Επιβεβαιώνεται οι προθέσεις του αρμόδιου τεχνικού επιτελείου και ο Brandon Weeden μάλλον θα είναι ο βασικός quarterback των Κλίβελαντ Μπράουνς το 2012. Πρόκειται για τον 11ο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, τα τελευταία 14 χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα