«Καθάρισε» στα πέναλτι ο Hodgson

Οι Βανκούβερ Κανάκς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Έντμοντον Όιλερς στα πέναλτι ύστερα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ο Cody Hodgson ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ, ενώ ο Ales Hemsky κράτησε προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, «ζωντανούς» τους φιλοξενούμενους ισοφαρίζοντας την εύστοχη εκτέλεση του Alexander Edler στην τελευταία ευκαιρία των Όιλερς εντός των προκαθορισμένων τριών εκτελέσεων των δύο καναδικών ομάδων.

Στην

κανονική διάρκεια, ο Daniel Sedin και ο David Booth έδωσαν το προβάδισμα με 1-0 και 2-1, αντίστοιχα, στους φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος, αλλά οι Shawn Horcoff και Taylor Hall ισοφάρισαν. Μάλιστα το 2-2 διαμορφώθηκε σε power play μόλις 4:11 πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Στους 64 βαθμούς, στην κορυφή της Northwest και στην δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους πριν την ολιγοήμερη διακοπή του All-Star Game οι Κανάκς. Από την άλλη, η έτερη καναδική ομάδα συμπλήρωσε 41, αλλά έμεινε στην προτελευταία θέση της ίδιας γεωγραφικής περιφέρειας 15 συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα