Δυσαρέσκεια Σίτι για Μίλαν

08:16 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που Μίλαν και Κάρλος Τέβες εμφανίζονται να έχουν έρθει σε συμφωνία, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντόν Αλ Μουμπάρακ ξεκαθάρισε πως η Μίλαν δεν αποτελεί επιλογή για τον Αργεντινό εξαιτίας της άστοχης, όπως την χαρακτήρισε, συμπεριφορά των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας.

Σε δήλωση του σε εφημερίδα του Άμπου Ντάμπι, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Ο Κάρλος Τέβες παραμένει ένας ποδοσφαιριστής με συμβατικές υποχρεώσεις προς την Μάντσεστερ Σίτι

για τις επόμενες 2.5 σεζόν. Εκτός και αν δεχτούμε μια προσφορά που θα την κρίνουμε ως κατάλληλη, μέχρι τότε οι όροι του συμβολαίου του θα παραμένουν ενεργοί. Η Ίντερ και η Παρί Σεν Ζερμέν μας πλησίασαν και συζητήσαμε με θετική πίστη, και πάντα αποτελεί θετική εμπειρία να συζητάς με ανθρώπους που έχουν επαγγελματική προσέγγιση. Όσο για την Μίλαν, δεν αποτελεί επιλογή για τον Τέβες. Ο κύριος Γκαλιάνι και οι σύμβουλοι του έχουν αναπτύξει μια άστοχη αυτοπεποίθηση για τις αρχικές συζητήσεις με τον Τέβες και τους εκπροσώπους του. Αν θέλουν να συζητήσουμε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να σταματήσουν να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο και να κοιτάξουν να κάνουν προσφορά που θα είναι κοντά σε αυτά που ζητάμε".

Υπενθυμίζεται πως η Μίλαν επιμένει για δανεισμό του Τέβες μέχρι το τέλος της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι να ζητά κανονική μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα