«Καθάρισε» ο Gerbe για τους Σέιμπερς

Ο Nathan Gerbe πέτυχε το καταλυτικό γκολ των πέναλτι και οι Μπάφαλο Σέιμπερς κέρδισαν τους Ντάλας Σταρς ύστερα από το μεταξύ τους 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Μόλις 39 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 60λεπτου, ο Derek Roy ισοφάρισε σε 2-2 και στον πέμπτο γύρο των πέναλτι ο Gerbe σκόραρε με εντυπωσιακό backhand προσφέροντας τον επιπλέον βαθμό στον σύλλογο του Μπάφαλο. Παράλληλα οι Σέιμπερς δημιούργησαν ρεκόρ 5-0-1 στα τελευταία τους έξι παιχνίδια.

Ακόμα,

ο Thomas Vanek βρήκε προγενέστερα δίχτυα για τους γηπεδούχους, ενώ οι Michael Ryder και Tomas Vincour σημείωσαν τα γκολ των «αστεριών». Μάλιστα οι Σταρς έχασαν για πρώτη φορά, ύστερα από 63 νίκες τους, όταν προηγούνται στο σκορ έπειτα από τα δύο πρώτα 20λεπτα. Αυτό το σερί δημιουργήθηκε στις... 31 Οκτωβρίου του 2009.

Έτσι οι Σέιμπερς συμπλήρωσαν 54 βαθμούς και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στα χαμηλά «πατώματα» της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά της, η ομάδα του Ντάλας συμπλήρωσε 59 βαθμούς, αλλά παρέμεινε εκτός της προνομιούχας οκτάδας της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα