Καταγγέλλει τη διαιτησία η Καστοριά

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καστοριά, στην οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Σπύρου Κολύτα, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Αστραπή για την άψογη φιλοξενία.

Παράπονα από τη διαιτησία έχει η ομάδα της Καστοριάς, η οποία θεωρεί ότι δεν της δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/12) με την Αστραπή Μεσοποταμίας, στην οποία επικράτησε η τελευταία με 1-0. Οι «γουναράδες» δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν

τη γηπεδούχο ομάδα για την εξαιρετική φιλοξενία και δεσμεύτηκαν για ανάλογη στον αγώνα του β’ γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Γ.Σ. Καστοριάς αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του Δ.Σ. και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αστραπής Μεσοποταμίας για την άψογη φιλοξενία τους στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, δεσμεύεται σε ανάλογη ανταπόδοση της στην αναμέτρηση του δεύτερη γύρου και εύχεται στην ομάδα της Μεσοποταμίας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε πως για ακόμα μια αναμέτρηση η ομάδα μας υπέστη θύμα μιας εσφαλμένης διαιτητικής απόφασης με τον διαιτητή του παιχνιδιού κ. Kολύτα Σπυρίδωνα να αρνείται τον καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργου Τσαμτσάκη από τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Δημήτρη Σαββίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Είναι κοινά παραδεκτό πως η απόφαση αυτή ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά από επιεικώς απαράδεκτες διαιτησίες σε βάρος του συλλόγου μας στο φετινό πρωτάθλημα, για αυτό και ζητούμε στο εξής το σεβασμό και την αναγκαία αμεροληψία στους αγώνες της ομάδας μας από την πλευρά των διαιτητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα