Καταλήγει σε Δημητρίου η Προοδευτική

22:27 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε μία πιο έμπειρη λύση στράφηκαν οι διοικούντες την Προοδευτική για τον πάγκο του συλλόγου, καθώς φαίνεται ότι κατέληξαν στον Πέτρο Δημητρίου.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος αποχώρησε σήμερα (7/05) από τον Εθνικό Αστέρα, δέχθηκε πρόταση από τους διοικούντες την Προοδευτική, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι δύο πλευρές είχαν σήμερα (7/05) τηλεφωνική επικοινωνία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Τρίτης (8/05), οπότε έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της Προοδευτικής πριν το παιχνίδι με τον ΑΟΧ στα Περιβόλια.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία δύσκολα θα χαλάσει, μια και υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί ότι το «deal» θα ενεργοποιηθεί για τα τελευταία τρία ματς των «βυσσινί», μια και στον προσεχή αγώνα με τον ΑΟΧ δεν θα καθίσει στον πάγκο ο Δημητρίου. Εν τούτοις, είναι πολύ πιθανό να μεταβεί αεροπορικώς στην Κρήτη ανήμερα της αναμέτρησης, ώστε να παρακολουθήσει την ομάδα, να αποκτήσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής (13/05) κόντρα στον Ηλυσιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα