Καρνέζης: «Δίκαια πρώτος στα play offs ο Παναθηναϊκός»

Απόλυτος ως προς το ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να κόψει πρώτος το νήμα στα play offs εμφανίστηκε ο Ορέστης Καρνέζης και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του φέτος. «Όλα θα πάνε καλά», ανέφερε για το μέλλον.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε… ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό, υπό την έννοια ότι ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης

θέσης στα play offs και κατ’ επέκταση η παρουσία στα προκριματικά του Champions League επετεύχθησαν!

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, λοιπόν, ο Ορέστης Καρνέζης ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του πως το «τριφύλλι» άξιζε να κόψει πρώτο το νήμα και ταυτόχρονα παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό…

«Νομίζω ότι είχαμε ένα προβάδισμα καλό από την αρχή των play offs. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε νωρίτερα τον θεσμό για να είμαστε και εμείς πιο ήρεμοι, παρόλα αυτά νομίζω ότι παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα (σ.σ. χθες), δίκαια κερδίσαμε και δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση των play offs», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα των «πράσινων» κόντρα στην ΑΕΚ ο 26χρονος πορτιέρο.

Τι άλλαξε στο ματς με την ΑΕΚ και η ομάδα παρουσίασε ένα καλύτερο πρόσωπο;
«Λίγο η ψυχολογία μας άλλαξε. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, η ψυχολογία μας πήρε από κάτω αλλά νομίζω ότι ήμασταν όλοι συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε και έστω και δύσκολα καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος».

Τη φετινή σεζόν η ομάδα πέρασε από πολλές δύσκολες καταστάσεις, θεωρείς ότι η παρουσία από πλευράς σας στα προκριματικά του Champions League μπορεί να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα;
«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά με πράγματα πρωτόγνωρα για όλους. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλα τα παιδιά δείξαμε χαρακτήρα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Η φετινή χρονιά κλείνει σίγουρα με θετικό πρόσημο για σένα που έγινες βασικός με την φανέλα του Παναθηναϊκού…
«Οπωσδήποτε γιατί δεν ξεκίνησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νομίζω όμως ότι στην πορεία άλλαξε αυτό. Πήρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, μπόρεσα να δείξω κάποια πράγματα που δεν είχα δείξει στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους προπονητές μου για την στήριξη αυτή και νομίζω ότι κοιτάμε το μέλλον καλύτερα πλέον».

Keywords
Τυχαία Θέματα