Ίκαρος και Αετός για το ΠΕΝ Καλλιθέας

Την κοινωνική ευαισθησία του αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ο Ίκαρος Καλλιθέας. Αυτή τη φορά διοργανώνει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Οι διοικούντες τον Ίκαρο σε συνεργασία με τον Αετό Καλλιθέας και το Δήμο Καλλιθέας διοργανώνουν αύριο (22/05, 20.30) φιλικό, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας. Η αναμέτρηση θα γίνει στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως και η είσοδος έχει οριστεί στα δύο ευρώ για τα παιδιά κάτω των 18 ετών και στα 3 ευρώ για τους ενήλικες.

Η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών

κοινωνικής ευθύνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, η ομάδα Βετεράνων του Ίκαρου Καλλιθέας και ο Αετός Καλλιθέας διοργανώνουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας (ΠΕΝ). Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 στις 8.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως (Ιφιγενείας 11α και Σωκράτους). Το εισιτήριο είναι 2 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 18 ετών και 3 ευρώ για τους ενήλικες. Λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα και οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να μη διατεθούν δωρεάν προσκλήσεις, ώστε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αποτελέσει μια ουσιαστική στήριξη για το νηπιοτροφείο της πόλης μας.

Τον αγώνα θα τιμήσουν μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Νίκος Οικονόμου, ο Άγγελος Κορωνιός ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Τζαννής Σταυρακόπουλος και πολλοί ακόμα. Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε έναν αγώνα που δεν έχει σκοπό να προσφέρει μόνο θέαμα, αλλά κυρίως να… προσφέρει! Γιατί σε αυτόν τον αγώνα πρωταγωνιστές είναι… τα παιδιά!

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δώρης Αυγερινόπουλος (τηλ. 2109833939, 6944722 336, e-mail: [email protected]).

Keywords
Τυχαία Θέματα