Καρατζουλίδης: «Θα δούμε το επίπεδο των παιδιών»

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το τουρνουά Παμπαίδων του Πιερικού που φιλοξενείται στο νέο κλειστό στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας έχουν ως εξής: Πανεδεσσαϊκός - Πιερικός 1997 44-46, Μαρούσι - ΧΑΝΘ 73-51, Σκιάθος - Κατερίνη 2008 59-38, Πανεδεσσαϊκός - Μαρούσι 30-60, ΧΑΝΘ - Σκιάθος 44-78, Πιερικός 1997 - Κατερίνη

2008 49-26.

«Η διοργάνωση αυτού του τουρνουά έρχεται σαν αρωγός στην προσπάθεια της ομοσπονδίας με τη λογική να δώσουμε δυνατότητα σε παιδιά, που δεν έχουν πολλές επίσημες συμμετοχές, να παίξουν περισσότερα παιχνίδια σε αυτή την ηλικία. Έτσι θα μπορέσουν να αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους και να δουν σε τι επίπεδο είναι», ανέφερε σχετικά ο Τάκης Καρατζουλίδης.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της κατερινιώτικης ομάδας, αλλά και στις αξιόλογες υποδομές της Πιερίας: «Βλέπω ότι γίνεται αξιόλογη δουλειά στις υποδομές του Πιερικού Αρχελάου και τα παιδιά που έχει έχουν φοβερές δυνατότητες κι αυτό είναι ένα γεγονός που θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και μελλοντικά. Η Πιερία που μας φιλοξενεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια στα ξενοδοχεία και στα γήπεδά της είναι μια μπασκετική περιοχή που ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την άνοδο του αθλήματος που όλοι μας αγαπάμε. Οι τουριστικές της υποδομές είναι πολύ καλές».

Keywords
Τυχαία Θέματα