Ο Δασκαλόπουλος στο ΟΑΚΑ, ο Παππάς στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Κορινθίας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Βοηθοί του Δασκαλόπουλου, στο ένα από τα τρία παιχνίδια που θα κριθεί η παραμονή, θα είναι οι Μποζατζίδης και Δημόπουλος. Ο Δασκαλόπουλος φέτος ήταν σε δύο νίκες του Παναθηναϊκού

(εντός με ΠΑΣ Γιάννινα και εκτός με Δόξα Δράμας) ενώ ήταν και σε δύο εκτός έδρας ήττες του Παναιτωλικού με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Παππάς του συνδέσμου Αθηνών θα είναι διαιτητής στο ματς του Άρη με την Κέρκυρα, έχοντας βοηθούς του τους Ακρίβο και Καρατζίκα (Αθηνών). Φέτος διηύθυνε την πρόκριση του Αρη στο Κύπελλο επί του Πανθρακικού, ενώ ήταν σε τέσσερα ματς της Κέρκυρας. Σε τρεις εκτός έδρας ισοπαλίες δίχως γκολ (!) σε Τρίπολη, Τούμπα και Ηράκλειο με ΟΦΗ, και στην εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού.

Στο τρίτο παιχνίδι-φωτιά, αυτό της Ξάνθης με τον Εργοτέλη, διαιτητής θα είναι ο Τριτσώνης (Αθηνών) με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισα) και Ευθυμιάδη (Πιερίας). Ο Τριτσώνης επιλέχτηκε από την ΚΕΔ για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική. Φέτος έχει «σφυρίξει» μόλις ένα παιχνίδι της Ξάνθης (ήττα από τον ΟΦΗ), όπως και του Εργοτέλη (αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό).

Επιστροφή και της Κουρομπύλια στη δράση, μετά το μπουκάλι που δέχτηκε στο παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ορίστηκε βοηθός στο ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, οι διαιτητές της 30ής αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος:
Κάκος (Κέρκυρας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Ξάνθη-Εργοτέλης:
Τριτσώνης (Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός:
Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Μποζατζίδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ:
Ντίτσος (Πρέβεζας), Πάνου (Αιτωλ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Άρης-Κέρκυρα:
Παππάς, Ακρίβος, Καρατζίκας (Αθηνών)

Δόξα Δράμας-ΑΕΚ:
Μήτσιος (Ηπείρου), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα:
Δελφάκης (Αρκαδίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας), Κουλά (Μακεδονίας)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός:
Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Τσολάκης (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

Keywords
Τυχαία Θέματα