Καραΐσκος: «Ο Ηρακλής έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη Σούπερ Λίγκα»

Ο Γιώργος Καραΐσκος επέστρεψε στον Ηρακλή, αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού αρχηγού.

Στις πρώτες του δηλώσεις στον Libero 107.4 τόνισε πως νιώθει ότι δεν είχε φύγει ποτέ από την ομάδα, για την οποία εύχεται να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Α’ Εθνική, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω πως το βλέπει ο κόσμος αυτό και τι μηνύματα παίρνει αλλά εγώ προσωπικά δεν νιώθω ότι επέστρεψα στον Ηρακλή,

είναι σαν να ήμουν πάντοτε εδώ, δεν νιώθω πως είχα φύγει ποτέ από τον Ηρακλή», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Καραΐσκου για την επιστροφή τη δική του και του κ. Γκιζέλη στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραΐσκος στον Libero 107.4:

Για την ομάδα της επόμενης σεζόν και τον δικό του ρόλο: «Ακόμη δεν έχω προχωρήσει σε τέτοιες συζητήσεις, βρεθήκαμε με τον πρόεδρο και απλά μιλήσαμε για να έρθω στην ομάδα. Συνεπώς δεν έχω ακόμη άποψη για το πως θα είναι η ομάδα την επόμενη σεζόν, ούτε για τον ρόλο μου, που όμως θεωρώ ότι θα είναι κάτι σαν ενδιάμεσος ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι θα ρίξουμε το ίδιο βάρος είτε αγωνιζόμαστε στην Α` Εθνική είτε στην Γ` Εθνική. Θα πρέπει όλοι να δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο είτε είμαστε στην Α` Εθνική με τα θηρία είτε στην Γ` Εθνική που φάνηκε πέρυσι πόσο δύσκολη κατηγορία είναι. Είμαι βέβαιος όμως πως ο πρόεδρος θέλει περισσότερο από όλους να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Α` Εθνική».

Για την προσπάθεια που κάνει ήδη η διοίκηση για να αγωνιστεί η ομάδα σε ανώτερη κατηγορία: «Πιστεύω ότι ήδη κάνει η διοίκηση τεράστια προσπάθεια για να πετύχει το καλύτερο για τον Ηρακλή. Η άποψη μου είναι ότι μόλις έγιναν όλα αυτά φέτος και δεν τιμωρούνται με υποβιβασμό οι ομάδες που δεν πήραν άδεια, θα έπρεπε μόνοι τους να καλέσουν τον Ηρακλή και να του πουν «έλα, παίζεις στην Σούπερ Λίγκα τώρα». Ο Ηρακλής έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Σούπερ Λίγκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα