Καραλής: «Όλα είναι ρευστά»

20:02 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το Ηράκλειο πήρε σπουδαία νίκη επί της Νίκης Βόλου, δεν κατάφερε όμως να καλύψει τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στη Νέα Ιωνία.

Ο Γιάννης Καραλής, που αστόχησε στο καθοριστικό τρίποντο 38’’ πριν από το φινάλε, μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» για τη «μισή» επιτυχία επί των Βολιωτών, αλλά και το στόχο της κατάκτησης της 3ης θέσης, για τον οποίο έχρισε φαβορί την Αγία Παρασκευή! Αναλυτικά τα όσα είπε o 31χρονος φόργουορντ των

Κρητικών…

Για τη νίκη επί της Νίκης Βόλου: «Κρατάμε τη νίκη που ήταν ο βασικός μας στόχος. Σίγουρα, θα θέλαμε να παίρναμε και τη διαφορά για να είναι όλα στο χέρι μας, όμως και πάλι έχουμε σοβαρές πιθανότητες για την τρίτη θέση. Όλα είναι ρευστά από δω και πέρα. Κατά τη γνώμη μου η Αγία Παρασκευή είναι φαβορί για να βγει Τρίτη, λόγω προγράμματος και επειδή μας κέρδισε στο Λίντο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα δούμε πού θα καταλήξουμε».

Για το γεγονός πως δεν κάλυψαν τη διαφορά της ήττας τους στον πρώτο αγώνα: «Μας δόθηκε αρκετές φορές η ευκαιρία για να πάρουμε τη διαφορά που θέλαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην κρίσιμη φάση του τελευταίου λεπτού ενήργησα με το ένστικτο. Ένιωσα καλά και σούταρα, όμως ήταν σίγουρα μια επιπόλαιη προσπάθεια, γιατί είχα καλύτερες επιλογές».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Ηράκλειο: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές, όπως και αρκετές άλλες ομάδες. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα