Καραμπέτσος: «Να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας»

Στενοχωρημένοι από την εξέλιξη του αγώνα με την Ιταλία, αλλά με το μυαλό στο Μαυροβούνιο είναι οι διεθνείς.

Απογοητευμένοι από την ήττα στο ματς με την Ιταλία, αλλά και με το μυαλό στο Μαυροβούνιο, απέναντι στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση στην 4άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εμφανίστηκαν μετά το παιχνίδι οι Έλληνες διεθνείς.

«Τι να πω. Φαίνεται ότι δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε. Είναι κρίμα …», είπε λακωνικά ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

«Πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει με τους Μαυροβούνιους. Χρειάζεται να γίνουμε πιο δυνατοί και να

συγκεντρωθούμε καλύτερα.
Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε τους εαυτούς μας και τις δυνατότητες που έχουμε. Απέναντι μας μεθαύριο θα είναι ένας αντίπαλος με αγωνιστική συνέπεια και διάρκεια στην απόδοση του», επεσήμανε ο Φίλιππος Καραμπέτσος.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης από την πλευρά του τόνισε: «Τίποτα δεν τελείωσε από την ήττα αυτή. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη όπου θα τα δώσουμε όλα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Ο Κώστας Κοκκινάκης που έφυγε με 3 ποινές από το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Δεν χάθηκε τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς μας οδηγούσε στα χιαστί. Αλήθεια είναι πάντως ότι ακόμη δεν έχουμε παίξει ένα καλό παιχνίδι και αυτό ελπίζω να γίνει την Τετάρτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα