Δεν απάντησαν Λεονάρντο-Καράμπελας

00:43 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μερικές ώρες ακόμα θα πάρουν παράταση οι απαντήσεις των Νίκου Καράμπελα και Λεονάρντο, στις προτάσεις που τους έχει καταθέσει η διοίκηση της ΑΕΚ, που περιλαμβάνουν διακανονισμό των οφειλών τους, απόσυρση των προσφυγών και ενδεχομένως και παραμονή τους στην ομάδα. Οι δύο περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Ο αμυντικός της Ένωσης έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και τις οποίες θα πρέπει να... ζυγίσει καλά, προκειμένου να πάρει την τελική

του απόφαση. Για αυτό άλλωστε είναι και πιο δύσκολη η περίπτωσή του. Όσο για τον Βραζιλιάνο, παρά το γεγονός πως τα σενάρια θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτησή του, εφόσον μείνει ελεύθερος, κάτι τέτοιο δεν δείχνει σε καμία των περιπτώσεων σίγουρο.

Μάλιστα, στις επαφές που είχε το απόγευμα με τη διοίκηση, υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα συμφωνήσει στην πρόταση που του έγινε και θα παρέμενε στην ΑΕΚ, αφού η προσφυγή που κατέθεσε ήταν περισσότερο για να διασφαλίσει τα χρήματά του (για αυτό και ζήτησε εγγυήσεις) παρά για να κερδίσει την ελευθερία του. Η αγωνία στην διοίκηση είναι πολύ μεγάλη για αυτό και ευελπιστούσαν ότι σίγουρα θα είχαν τις απαντήσεις και των δύο, ακόμα και εντός της ημέρας. Ωστόσο, μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει περισσότερο για την περίπτωση του Λεονάρντο, με τα μηνύματα που έφταναν από την πλευρά του παίκτη, μέχρι και αργά το βράδυ, να δείχνουν την επιθυμία του να παραμείνει. Κάτι που βεβαίως θα φανεί αύριο όταν και θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα