Καλή σας νύχτα κύριε Πιλάβιε!

Δεν το σχολίασα χθες, αλλά πραγματικά προσπαθούσα ακόμα να το συνειδητοποιήσω... Μιλάω για το εμετικό πανό των φιλάθλων του Ηρακλή που όπως έμαθα είναι γραμμένο από το καλοκαίρι και μάλιστα είχε κάνει την εμφάνιση του ουκ ολίγες φορές σε προπονήσεις, αλλά και σε φιλικά προετοιμασίας!

Και φυσικά δεν προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της των αποβρασμάτων

της κοινωνίας που σκέφτηκαν και έγραψαν αυτό το πανό, αλλά το μέγεθος της «καρεκλοκενταυροσύνης» του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.

Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος μορφωμένος και υποτίθεται με μυαλά διαφορετικά από τα περισσότερα μυαλά, που «κυκλοφορούν» στο ποδόσφαιρο μας να μην έχει ακόμα παραιτηθεί αηδιασμένος από αυτά που διάβασε πλέον όλη η Ελλάδα! Και επειδή έχω παιδί και τα παιδί είναι ότι πιο ιερό και ευλογημένο μπορεί να έχει ένας γονιός πως αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ακόμα υποβάλει την παραίτησή του μόνο και μόνο από την αγάπη για τα παιδιά του!

Το έχω γράψει και το έχω πει κατ' επανάληψη τον τελευταίο χρόνο ότι ο Πιλάβιος είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΕΠΟ, χειρότερος ακόμα και από τον Τριβέλλα, άβουλος και χωρίς καμία πυγμή! Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί και προφανώς δεν έχει σκοπό παρά τα όσα αμέτρητα λάθη και συμβιβασμούς έχει κάνει για το ποδόσφαιρο να παραιτηθεί, αλλά να φτάσουν να γράφουν ότι γράφουν για τα παιδιά σου και εσύ να κάθεσαι αμέριμνος στην καρέκλα σου και αλλού να τυρβάζεις...ε αυτό δεν μπορεί κανείς να το χωνέψει!

Καλή σας νύχτα κύριε Πιλάβιε...

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα