Καλέντζου: «Να μεγαλώσει κι άλλο το ρεκόρ»

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη για τον Αθηναϊκό, που θέλει να διευρύνει το ρεκόρ που πέτυχε, με 81 διαδοχικές νίκες στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η αρχηγός της ομάδας, Τούλα Καλέντζου, μετά τη σημερινή (12/11) νίκη επί της ΦΕΑ και την επίτευξη της σπουδαίας επιτυχίας από την ομάδα της: «Επιτέλους, το ρεκόρ έγινε! Ο πρώτος στόχος είναι πλέον πραγματικότητα. Ο Αθηναϊκός έχει το δικό ρεκόρ και του ανήκει εξ ολοκλήρου». Είπε ακόμα…

Για το ποιοι συνέβαλαν στην επίτευξή του: «Ανήκει σε πάρα

πολλούς ανθρώπους… Σε όλες τις αθλήτριες, όλους τους προπονητές, όλους τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους γιατρούς και όλους όσοι πέρασαν και εργάστηκαν σε αυτή την ομάδα κυρίως τα τρία τελευταία χρόνια. Σε όλους ανήκει ένα σημαντικό μερίδιο επιτυχίας, ενώ το βασικό κομμάτι ανήκει στο Νίκο Χαρδαλιά, που ήταν και ο εμπνευστής αυτής της επιτυχίας».

Για το πότε σκέφτηκαν πως θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό το ρεκόρ: «Δεν ξέρω πότε μπήκε αυτό το ρεκόρ στο μυαλό του Νίκου Χαρδαλιά. Είναι κάτι που δεν μας το αποκάλυψε ποτέ. Εμείς μάθαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν ότι είμαστε κοντά στην κατάρριψή του».

Για τη συνέχεια: «Εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο το ρεκόρ. Να δούμε πού θα σταματήσει, αν θα σταματήσει…».

Keywords
Τυχαία Θέματα