Κάκος: «Είμαι τρελός»!

Μέλι έσταζε ο Τάσος Κάκος για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην… τρέλα που κουβαλάει!

«Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει, με φτιάχνει!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κερκυραίος διαιτητής μιλώντας στον αέρα του «Sport103», όπου αφού αναφέρθηκε στην… κόντρα του με τον Πάμπλο Γκαρσία και τη σχέση του με τον επίσημο ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε πως κακώς δεν απέβαλε τον Τζεμπούρ στο

ματς του Ολυμπιακού με τον «Δικέφαλο», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν τον έχει πλησιάσει κανείς προκειμένου να επηρεάσει ένα αποτέλεσμα επειδή είναι… τρελός!

«Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει. Είναι και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα. Άλλωστε έχω διαβάσει πως είναι η δεύτερη πιο δυναμική έδρα στην Ευρώπη. Και μόνο η βοή που ακούω, με φτιάχνει. Είναι φυσιολογικό να ακούγονται αποδοκιμασίες, σε γήπεδο είμαστε», τόνισε αρχικά ο Κάκος, για να συμπληρώσει ερωτηθείς αν έχει πρόβλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Θα σας πω τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής. Η απάντηση είναι Κάκος, αυτός ο καραφλός που τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αυτά είναι κατά φαντασία των δημοσιογράφων».

Για το αν έχει πρόβλημα γενικότερα με τον ΠΑΟΚ: «Από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν είχα ποτέ πρόβλημα για αποφάσεις μου, ίσα-ίσα... Είχα μόνο από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους. Ήταν λάθος μου η μη αποβολή του Τζεμπούρ».

Για το αν τον έχουν πλησιάσει προκειμένου να επηρεάσει ένα αποτέλεσμα, κατέληξε: «Ο διαιτητής ξεκινά από το τοπικό πρωτάθλημα. Αυτά τα δικαιώματα τα δίνεις από τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Όταν ξέρουν πως είσαι τρελός, δεν σε πλησιάζουν. Ο Κάκος είναι τρελός».

Keywords
Τυχαία Θέματα