Και τώρα… τρέχει

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της η Μπαρτσελόνα που δεινοπάθησε για να πάρει την ισοπαλία με 2-2.

Οι Βάσκοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να «κόψουν» βαθμούς από τους «μπλαουγκράνα» και στο 20’ με τον Ερέρα μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φάμπρεγκας έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την ομάδα του Πεπ

Γκουαρντιόλα. Από εκεί και πέρα η πίεση των φιλοξενούμενων δεν απέδωσε καρπούς και ο Πικέ με αυτογκόλ στο 80’ έβαλε και πάλι μπροστά τους Βάσκους. Στις καθυστερήσεις όμως ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που άφησε τη Μπαρτσελόνα τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στα άλλα παιχνίδια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ράγιο Βαγιεκάνο παίρνοντας την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσαρα παιχνίδια, επικρατώντας της Σοσιεδάδ με 4-0.

Ο Πίτι στο 12’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ, φάση όπου προήλθε η αποβολή των φιλοξενούμενων και του Μαρτίνεζ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα και με τα γκολ των Μίκου (49’, 62’) και Τρασόρας (72’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 0-0 έμειναν Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ στην Βαρκελώνη, όπως και η Γρανάδα με την Σανταντέρ. Τέλος στο 2-2 έμειναν Σαραγόσα και Χιχόν. Οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Μποτία στο 29’ άνοιξαν το σκορ, με τον Μπαράλ να ανατρέπει μόνος του για τους φιλοξενούμενους (30’, 44’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Έλντερ Πόστιγκα να ισοφαρίζει σε 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα