«Και μόνο που υπάρχουμε είναι άθλος!»

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Α.Σ. Ρόδος , στο οποίο τονίζει ότι και μόνο η συμμετοχή στη Δ’ Εθνική είναι ένα μικρό θαύμα και για αυτό ζητά τη στήριξη του κόσμου.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει κάνει η Ρόδος έχουν απογοητεύσει άπαντες στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο όλοι προσπαθούν να τη φέρουν στο επίπεδο που της αξίζει, για αυτό και

οι ιθύνοντες ζητούν τη στήριξη των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , ώστε το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία να συνεχίσει να υπάρχει , αφού οξυγόνο αυτής είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ , τους οποίους ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους και τους οποίους καλούμε να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα μας.

Σχετικά με τα δύο τελευταία μη επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας , αισθανόμαστε την ανάγκη να διευκρινίσουμε στον φίλαθλο κόσμο μας ότι η ομάδα μας και μόνο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ είναι ένας μικρός άθλος , αφού τα εγκλήματα του παρελθόντος άφησαν στην ομάδα μας σοβαρά πλήγματα , ιδίως στην αξιοπιστία της , άρα ζητούμε την κατανόηση τους , διότι πρόκειται για ομάδα που αποτελείται από νέα παιδιά , καταγόμενα από τον τόπο μας .

ΦΙΛΑΘΛΕ , ως μοναδικός αιμοδότης της ομάδας μας , ΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ , ώστε να ολοκληρωθεί η κάθαρση της ομάδας μας και να την δούμε πάλι στις μεγάλες κατηγορίες , βασισμένη σε παιδιά από το τόπο μας .
Υ.Σ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ» .

Keywords
Τυχαία Θέματα