H αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την υπόθεση του Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πρίγκιπα έχει αρχίσει. Η υπόθεση δεν σηκώνει νέα αναβολή, με τον Βλάση Τσάκα να τονίζει πως μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12) θα κατατεθούν σε λογαριασμό τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Πρίγκιπα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Πρίγκιπα, οι ξένοι δικηγόροι του Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το απαραίτητο έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι έχουν κατατεθεί και δεσμευθεί 15 εκατ. ευρώ υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα (πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι από τράπεζα της Δανίας) την Τρίτη (13/12).

Αυτό το έγγραφο θα πιστοποιεί επίσης πως τα χρήματα θα απελευθερωθούν μόνο όταν τελειώσει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Βλάσης Τσάκας έλεγε πως το bank commitment θα αποσταλεί μέχρι την Τετάρτη (14/12) το μεσημέρι στην Αθήνα και κατόπιν ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Πρίγκιπα, Πάνος Πετρόπουλος θα το συμπεριλάβει στον φάκελο, που θα παραδώσει στο νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο.

Αυτό σημαίνει πως με βάση και τη διαφορά της ώρας, ανάμεσα σε Ελλάδα και Δανία, μετά τις 14:00GR η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει. Νέα αναβολή δύσκολα θα υπάρξει, καθώς και η πλευρά Βαρδινογιάννη δείχνει ενοχλημένη από τις συνεχείς καθυστερήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα