Ίβκοβιτς: «Η Μπαρτσελόνα έχει την εμπειρία, αλλά εμείς την ενέργεια»

12:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το «κλειδί» στον ημιτελικό του final 4, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, θα είναι ο ρυθμός σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως τόνισε στη media day.

«Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα και το Final 4 και για τις τέσσερις ομάδες. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη», ανέφερε αρχικά o Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε: «Τώρα, επικεντρωνόμαστε στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε.

Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, αλλά εμείς έχουμε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξουμε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι.

Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, τον Χουέρτας, στη θέση «2» και μετά τον Ναβάρο είναι και ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ίνγκλις, κι μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων το Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα. Με την Μπαρτσελόνα σε σετ παιχνίδι δεν έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό».

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα