Ισοπαλία με Παμβοχαϊκό, περιμένει Χιμένες

Την άφιξη του Κολομβιανού διαγώνιου Ρόναλντ Χιμένες περιμένει ο Γιάννης Καλμαζίδης, για να δει πλήρη τον Ολυμπιακό.

Την ενσωμάτωση του Ρόναλντ Χιμένες στην προετοιμασία του Ολυμπιακού… οραματιζόταν ο Γιάννης Καλμαζίδης στη διάρκεια του σημερινού (11/10) φιλικού με τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό του Ρέντη.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 (20-25, 21-25, 25-22, 25-13), εκείνο ωστόσο

που περιμένει ο προπονητής των πρωταθλητών είναι την αυριανή άφιξη του Κολομβιανού διαγώνιου, που θα συμπληρώσει το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και θα βάλει τέλος στα… πειράματα.
Απόντος του τραυματία Παύλου Κουζούνη, στο πρώτο σετ έπαιξε λίμπερο ο Φελερής, στο δεύτερο και στο τρίτο ο Κοκκινάκης και στο τέταρτο ο Σωτηρίου.

«Η ομάδα δεν είναι έτοιμη και παρουσιάζουμε ακόμη στοιχεία ανομοιογένειας. Έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τις επόμενες ημέρες θα μπει στην ομάδα και ο Χιμένες, κάτι που θα μας απελευθερώσει τακτικά και αγωνιστικά», δήλωσε μετά το ματς ο Καλμαζίδης.

Ο τεχνικός του νεοφώτιστου Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, τόνισε: «Εδώ και δέκα ημέρες είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε με αισιοδοξία. Σίγουρα θα μας λείψει η εμπειρία αλλά έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και ελπίζω να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Ολυμπιακός: Πετρέας 7, Σωτηρίου 11, Φιλίποφ 2, Νοβότνι 18, Ανδρεάδης 3, Κοκκινάκης 2, Φελερής (λ), Πίντο 12, Κανέλλος 5, Λιβαθηνός 1, Μάρκου 1.

Παμβοχαϊκός: Μπεκιάρης 7, Ποτόνικ 13, Στιβαχτής 5, Κατσανεβάκης 3, Καραγιάννης 8, Ντουσάρμ 10, Δημητρακόπουλος (λ. 65%), Κουλάς 1, Λιόντας 2, Σζάρεκ 5, Μπάκας 1, Σπηλιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μιχαΐλογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα