Η σέξι Ντίτα φον Τιζ ερωτεύτηκε τον Θίο Χάτσκραφτ! (photos+video)

Το καυτό φιλί του ζευγαριού στην έρημο της Καλοφόρνια άναψε φωτιές στον λαμπερό κόσμο της show biz. Ο τραγουδιστής των Hurts είναι αν μη τι άλλο περιζήτητος στους κύκλους των διασήμων γυναικών…

Μοντέλα, τηλεπαρουσιάστριες και καλλίγραμμες σταρ του Χόλυγουντ έχουν περάσει από το κρεβάτι του τραγουδιστή των Hurts, Θίο Χάτσκραφτ, ο οποίος αυτή τη φορά έκανε την διαφορά επιλέγοντας μια από τις πιο ποθητές γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος.

Η Ντίτα φον Τιζ αφέθηκε στην αγκαλιά του Θίο για ένα παθιασμένο φιλί στην αρένα του φεστιβάλ μουσικής Coachella, το οποίο διεξάγεται και φέτος στην έρημο της Καλιφόρνια, παρουσία των πιο «καυτών» ονομάτων της Χόλυγουντ (την εμφάνισή της έκανε και η κεφάτη Πάρις Χίλτον με μια αέρινη φούστα και… το μαγιό της).

Ο 25χρονος Βρετανός μουσικός είναι ξετρελαμένος με την 39χρονη σέξι χορεύτρια του μπουρλέσκ και… θέλει να το μάθει όλος ο κόσμος!

Η Ντίτα φον Τιζ, το απόλυτο σεξ σύμπολ της δεκαετίας για πολλούς, χώρισε από τον «σκληρό», 43χρονο, Μέριλιν Μάνσον (τον οποίο είχε παντρευτεί στις 28 Νοεμβρίου 2005) και τώρα είναι έτοιμη να ανακοινώσει στον κόσμο τον νέο της έρωτα…

Δείτε το βίντεο από το αφιέρωμα του Discovery Channel στην σέξι Ντίτα φον Τιζ:

Keywords
Τυχαία Θέματα