Ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ»

Στο ισόπαλο 4-4 με την Έβερτον έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και έδωσε το δικαίωμα στη Μάντσεστερ Σίτι να επιστρέψει στη «μάχη» του τίτλου.

Ακόμα σκοράρουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ», όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4! Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν στα χέρια τους τη νίκη και στα τελευταία λεπτά «κλώτσησαν» την καρδάρα με το γάλα και παραχώρησαν ισοπαλία 4-4!

Ο Γέλαβιτς στο 33’ άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά», με τον Ρούνεϊ να ισοφαρίζει πριν από τη λήξη του ημιχρόνου σε 1-1 στο 41’. Στην επανάληψη η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον,

μπήκε φουριόζα και έδειχνε να καθαρίζει το παιχνίδι.

Ο Γουέλμπεκ στο 57’ έκανε το 2-1, με τον Νάνι με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού να κάνει το 3-1 με εντυπωσιακό τρόπο, δείχνοντας να «καθαρίζει» για την ομάδα του. Ο Φελαϊνί στο 67’ μείωσε σε 3-2 δίνοντας άλλη διάσταση στην αναμέτρηση, με τον Ρούνεϊ δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 4-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα διατηρούσαν το προβάδισμα και τη νίκη, ήρθε ο Γέλαβιτς στο 84’ να μείωσε σε 4-3 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα, ένα λεπτό αργότερα από τον Πίενααρ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ Ντα Σίλβα, Έβανς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια (89’ Ερνάντεζ), Κάρικ, Σκόουλς (86’ Τζόουνς), Νάνι, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Νιστέν (83’ Κέιχιλ), Όσμαν (63’ ΜακΦάντεν), Γκίμπσον, Φελαΐνί, Νέβιλ, Πιενάρ, Γέλαβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα