Ήρεμοι στο Μπαχρέιν

Μπορεί το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν να βρισκόταν στον… αέρα μέχρι την τελευταία στιγμή, λόγω των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, ωστόσο ο πρόεδρος της πίστας, Σαγέντ Αρ Αλζαγιανί, τόνισε πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί ομαλά.

«Είμαστε στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 για εφτά χρόνια και θα είμαστε για πολλά περισσότερα. Δεν παίρνουμε μία απόφαση στην τύχη, όλα είναι υπολογισμένα, έχουμε ζυγίσει τα δεδομένα και είμαστε σίγουροι πως το γκραν πρι θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Δεν νομίζω πως θα συμβεί τίποτα. Δεν βλέπω γιατί να συμβεί κάτι φέτος, που δεν έχει συμβεί τα προηγούμενα.

Δεν βλέπω κανένα όφελος για κάποιον να επιτεθεί στις ομάδες ή σε κάποιον άλλον», τόνισε ο πρόεδρος της πίστας.

Ο Αλζαγιανί δεν έμεινε εκεί: «Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Θέλετε να μου πείτε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο; Με αυτή τη λογική θα πρέπει να τους αναβάλουμε; Ανόητοι υπάρχουν παντού στον κόσμο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθόμαστε σπίτι μας για να προσέχουμε; Συνεπώς, το γκραν πρι θα πραγματοποιηθεί και νομίζω πως θα έχουμε έναν καλό αγώνα. Ακόμη, μπορώ να διαβεβαιώσω όσους είναι διστακτικοί πως θα αλλάξουν άποψη, την πρώτη ημέρα που θα έρθουν στο Μπαχρέιν».

Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν το γκραν πρι του Μπαχρέιν δεν διεξήχθη εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν, με την FIA να είναι διστακτική ακόμη και για το φετινό, ωστόσο έδωσε το «πράσινο φως» μετά τις εγγυήσεις που δόθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα