Υποψήφιος να βραβευθεί... εις διπλούν ο Αγουέρο

Μονοπωλούν τις υποψηφιότητες για τον καλύτερο παίκτη και τον καλύτερο νεαρό παίκτη της φετινής σεζόν οι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει παράλληλα την… μερίδα του λέοντος!

Τα βλέμματα πάνω του πάντως συγκεντρώνει αναμφίβολα ο Σέρχιο Αγουέρο, με τον Αργεντινό επιθετικό να είναι υποψήφιος τόσο για το βραβείο του καλύτερου παίκτη όσο και τον τίτλο του καλύτερου νεαρού παίκτη της περιόδου 2011/12. Μαζί με τον Αγουέρο -ο οποίος μετράει 21 γκολ

σε 30 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα- υποψήφιοι είναι επίσης οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Σίτι Τζο Χαρτ και Νταβίντ Σίλβα…

Οι υπόλοιποι τρεις «εκλεκτοί» ακούν στα ονόματα των Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Ολλανδό στράικερ της Άρσεναλ να μετράει 27 τέρματα και να είναι πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, Γουέιν Ρούνεϊ και Σκοτ Πάρκερ, ο οποίος είναι ο κάτοχος του περυσινού βραβείου.

Όσο για τους υποψήφιους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές; Αυτοί είναι, πέραν του Αγουέρο, ο Ντάνι Γουέλμπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντάνιελ Στάριτζ της Τσέλσι, οι Γκάρεθ Μπέιλ και Κάιλ Γουόκερ της Τότεναμ, καθώς επίσης και ο Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν της Άρσεναλ.

Η τελετή θα λάβει χώρα στις 22 Απριλίου στο Λονδίνο, υπό την… σκέπη της Ένωσης Ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα