Ιμπραΐμοβιτς: «Γκουαρντιόλα δεν έχεις... καρύδια»

Με τα χειρότερα λόγια μιλάει για το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα και τα όσα έζησε εκεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σε περίπου δύο εβδομάδες, βγαίνει στη δημοσιότητα η αυτοβιογραφία του Σουηδού επιθετικού της Μίλαν, όμως, κάποια αποσπάσματά της, «αποκαλύφθηκαν» απ’ την εφημερίδα “Aftonbladet” και αφορούν… ιστορίες από την Βαρκελώνη.

«Του φώναξα: “Δεν έχεις… καρύδια”. Και νομίζω ότι του είπα και χειρότερα από αυτό και πρόσθεσε: “Χέζ…αι όταν βλέπεις τον Μουρίνιο. Μπορείς να πας στον διάολο”. Ήμουν τελείως τρελαμένος. Αν ήμουν ο Γκουαρντιόλα, νομίζω ότι θα είχα φοβηθεί», αναφέρει ο Ιμπραΐμοβιτς

στο πρώτο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του, σχετικά με ένα… ξέσπασμά του, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2009-2010.

«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν πολύ ήσυχη για εμένα. Ο Μέσι, ο Ινιέστα και ο Τσάβι, πάντα υπάκουαν χωρίς να διαμαρτύρονται. Είναι σαν σχολιαρόπαιδα. Εγώ δεν είμαι έτσι. Ο Μέσι ζητούσε να παίξει σε άλλη θέση. Ήθελε να παίξει ως κεντρικός επιθετικός και του έγινε το χατίρι. Εγώ δεν είχα καλές σχέσεις με τον προπονητή. Με το ζόρι με κοιτούσε», προσθέτει ο «Ίμπρα», σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα