Απάντησε ο Λαμπρόπουλος

15:40 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Με τον πρώην νομικό της ΚΑΕ ΑΕΚ και πληρεξούσιο του μεγαλομετόχου, Σωκράτη Λαμπρόπουλο, μιλήσαμε πριν από λίγο. Αφορμή, βεβαίως, το δημοσίευμα περί προσφυγής του Νίκου Χατζή και αγωγής του Παντελή Γαμπιεράκη κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο κ. Λαμπρόπουλος μιλώντας προς το basketblog.gr ήταν σαφής για Χατζή: «Για την

υπόθεση Χατζή υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Η υπόθεση αυτή έχει κριθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί να παραστεί ο... Λαμπρόπουλος στο δικαστήριο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα. Σε κάθε περίπτωση, για όσους αγνοούν δεν είμαι νομικός της ΚΑΕ ΑΕΚ».

Για την αγωγή Γαμπιεράκη: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι: Είχα παραστεί σε διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης της ΑΕΚ, στο Ελληνικό. Είχαμε ζητήσει μαζί με την κυρία Μάντη να προσκομίσει ο κύριος Γαμπεράκης τα πρωτότυπα τιμολόγια από τα οποία θα προέκυπτε ότι είχε πληρώσει τιμολόγια για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο λόγος που τα ζητήσαμε ήταν ο εξής: Για να νομιμοποιηθεί αναγνώριση χρέους θα έπρεπε να γίνει από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων η οποία θα εξέταζε και την ορθότητα των προσκομισθέντων τιμολογίων».

Και συμπλήρωσε: «Όταν τα ζητήσαμε, λοιπόν, ο κύριος Γαμπιεράκης εξανέστη. Απαίτησε επί τόπου αναγνώριση από την ΑΕΚ και μας επέδειξε ένα χαρτί, με ποσά, που φέρεται ότι είχε πληρώσει για την ΑΕΚ. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με τον κύριο Καραμανλή, διότι ο κύριος Γαμπιεράκης «απείλησε» ότι θα ενημερώσει τον δικηγόρο του κύριο Δέδε. Ο κύριος Γαμπιεράκης αποχώρησε. Από τότε επανέρχεται για το θέμα αυτό. Και κατ' ιδίαν του είχα πει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να ακολουθηθεί ο σωστός νομικός και φορολογικός δρόμος. Εάν και σήμερα επιμένει στο κομμάτι αυτό και είναι αληθές το δημοσίευμα, αν και δεν έχει κοινοποιηθεί κάτι στην ΑΕΚ απ' ότι ξέρω, τον καλώ να παρουσιαστεί στους δικηγόρους της ΚΑΕ ΑΕΚ με τους οποίους μπορούμε να έλθουμε σε συνεννόηση. Οι αναγνωρίσεις δεν γίνονται, πάντως, διά του Τύπου».

Ο κ. Λαμπρόπουλος κατέληξε με το αυτονόητο: «Εννοείται πως τα όποια χρέη δεν βαραίνουν την προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα