Η υποδοχή του Ατρομήτου στο Μαζαράκη (videos)

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ατρομήτου περίμεναν υπομονετικά την αποστολή της ομάδας στο Μαζαράκη και όταν το πούλμαν έφτασε, έκαναν τη νύχτα, μέρα. Το Onsports ήταν μαζί τους!

Οι εικόνες θύμιζαν κάτι από... 16 Μαρτίου του 2010. Τότε, οι οπαδοί του Ατρομήτου περίμεναν την επιστροφή της ομάδας από τον Βόλο για να αποθεώσουν τους παίκτες που είχαν πάρει το 0-0 από τον τοπικό Ολυμπιακό κερδίζοντας

ένα εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου. Αυτή τη φορά, το πούλμαν ερχόταν από το Βενιζέλος, όπου και εκεί υπήρχε αντιπροσωπεία για το πρώτο πιάτο της αποθέωσης. Με τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση, η πρόκριση ήρθε απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο (ΠΑΟΚ) και με τον πλέον παλικαρίσιο τρόπο. Αρα και η υποδοχή έπρεπε να είναι ανάλογη.

Περισσότεροι από 200 οπαδοί της ομάδας των Δυτικών Προαστίων αψήφισαν το κρύο και το καθυστερημένο της ώρας και λίγο μετά τις 23.30, τα καπνογόνα άρχισαν να ανάβουν. Η αποστολή αφίχθη, οι ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Δώνης και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ήταν όρθιοι και χάζευαν και το γλέντι μόλις ξεκινούσε. Το χαμόγελο ικανοποίησης έφτανε μέχρι τα αυτιά. Για όλους. Ακόμα και γι αυτούς που δεν αγωνίστηκαν λεπτό.

«Ατρομητάρα φέρε μας το κύπελλο», «έκανες την Τούμπα άνω-κάτω, Εντουάρντο, Εντουάρντο», «οε, οε, οε, το Κύπελλο θα πάρουμε, θα σάς τρελάνουμε», ήταν μόνο μερικά από τα συνθήματα, ενώ υπήρχαν και τα πιο... σόκιν, όπως αυτό για παράδειγμα με το οποίο εκθειάζεται ο Δώνης γιατί η ομάδα που έφτιαξε... πωρώνει (λέμε τώρα).

Ο Γουέιν Τόμας τραβούσε βίντεο τις σκηνές, ο Φυτανίδης με τον Μπρίτο πνίγονταν στις αγκαλιές των οπαδών, ο Δώνης χαμογελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο, ο Επστάιν κόρναρε ρυθμικά όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του, οι πιο πιτσιρικάδες έβλεπαν και έπαιρναν παράδειγμα για το μέλλον. Μέχρι και ο γιατρός, Πέτρος Καπράλος και ο οδηγός, ο Αγγελος, δέχονταν συγχαρητήρια!

Η σκηνή, ωστόσο, που έκλεψε την παράσταση ήρθε λίγο πριν την αποχώρηση ομάδας και οπαδών. Από κάπου... ψηλά ακούστηκε η ιαχή «Ατρόμητε». Ηταν από το μπαλκόνι των εγκαταστάσεων και προερχόταν από τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες και έχουν κολλήσει όπως αποδεικνύεται το μικρόβιο. Οι φίλοι του Ατρομήτου έπιασαν το μήνυμα και ανταπέδωσαν με το «τρελαίνομαι». Δεν ήθελε και πολύ για να φωνάζουν οι μεν στους δε και το φινάλε να είναι εντυπωσιακό.

Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης θα αρχίσει να απασχολεί από την Πέμπτη παίκτες και τεχνικό τιμ. Οπως είπε και ο Θανάσης Καραγκούνης σε δηλώσεις του «έχουμε δικαίωμα να πανηγυρίσουμε λιγάκι». Ο καλύτερος όμως ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος. «Την έκανα άνω κάτω» παραδέχθηκε γελώντας ο Μπρίτο...

{youtube}3Pu1o5VBoiA{/youtube}
{youtube}YAVduYCIqsE{/youtube}
{youtube}x9tZ-qBhglg{/youtube}
{youtube}Z9jZR35cKo8{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα