Η… συνηθισμένη Άρσεναλ

Παρότι προηγήθηκε νωρίς η Άρσεναλ απέναντι στην Σουόνσι, ηττήθηκε με 3-2 και έμεινε ακόμα περισσότερο μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Στους 12 βαθμούς είναι πλέον η απόσταση της Άρσεναλ από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την κορυφή μετά τη νέα της ήττα. Αυτή τη φορά η Σουόνσι ήταν αυτή που κατάφερε να επικρατήσει των «κανονιέρηδων».

Ο Φαν Πέρσι μόλις στο 5’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κανονιέρηδες», ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα ο Σινκλέρ με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια

για τους «κύκνους».

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα του Ντάιερ στο 57’, ωστόσο η Άρσεναλ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γουόλκοτ στο 69’.

Πριν καν μπορέσει να προσαρμοστεί στην ισοφάριση η Άρσεναλ όμως, ήρθε ο Γκρέιχαμ να δώσει τη νίκη στους «κύκνους» στο 70’ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ρέιντζελ, Κάουλκερ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Ντάιερ (82΄Ράουτλετζ), Αγκουστιέν (46’ Σίγκουρντσον), Μπρίτον, Άλεν, Σινκλέρ, Γκρέιχαμ (90’ Λίτα)
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντζουρού, Μερτεσάκερ (77’ Τσάμπερλεϊν), Κοσιελνί, Μιγκέλ, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Σονγκ, Μπεναγιούν (63’ Ροσίτσκι), Αρσάβιν (63’ Ανρί), Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα