Άγευστη… σούπα στην Λευκάδα!

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λευκάδας ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τη Νίκη Βόλου για την 6η αγωνιστική της Football League 2.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο του δάφνες ποιότητας αφού αναλώθηκε σε έναν υποτονικό ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τις δυο ομάδες να έχουν ως πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη των νώτων τους.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο «Δημοτικό Γήπεδο» του νησιού έχοντας μια ελαφριά υπεροχή,

η οποία ωστόσο δεν καρποφόρησε στο πρώτο μισάωρο όπου διαμαρτυρήθηκαν και για ένα γκολ του Συμελίδη που δεν μέτρησε ποτέ στο 17΄. Αντίθετα, οι Βολιώτες ανέβασαν ρυθμούς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν σοβαρά τον Σταυράκη.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς έφυγαν για τα αποδυτήρια, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου, χωρίς ωστόσο να φθάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, την ίδια ώρα που ο Τηλυκράτης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Αλεξίου ήταν να απειλήσουν με τον Λουκίνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ οι γηπεδούχοι αποχώρησαν από τον αγώνα διαμαρτυρόμενοι για τη φάση του 90ου λεπτού, όταν η εκτέλεση φάουλ του Θεράπου βρήκε στο χέρι αμυντικού της Νίκης Βόλου η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα λόγω της αποβολής του Αναστασίου στην εκπνοή.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Σταυράκης, Αχείμαστος, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καταγής, Μυροφορίδης(90΄ Χριστοδούλου), Παπανίκου (38΄ Θεράπος), Αλμπάνης, Συμελίδης (80΄ Φέτσης), Πουταχίδης, Κατσίκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ριζογιάννης, Στουρνάρας, Λαζαρίδης (46΄ Λουκίνας), Παπατζίκος, Μιρκτσιάν, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος(Κοντοχρήστος), Πουλάκος, Αναστασίου, Πεχλιβανόπουλος (59΄ Κυπτίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα