Η ρήξη φάνηκε. Είναι οριστική;

Από τη μία υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής σύμβολο της εποχής Ζαγοράκη, όπως ο Πάμπλο Κοντρέρας. Από την άλλη υπάρχει ο ίδιος ο Ζαγοράκης, αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του Χιλιανού και άνθρωπος που τον έφερε στον ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζα. Η ρήξη πλέον είναι εμφανής και αυτό που αναμένεται σύντομα να φανεί είναι το αν έχει την ταμπέλα της οριστικής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ιδιαιτέρως προστατευτική μέχρι πρότινος γύρω από τους παίκτες. Για να φτάσει σε ρήξη

με κάποιον σαν τον Κοντρέρας ή συνέβη κάτι χοντρό ή διακυβεύεται η ισορροπία της υπόλοιπης ομάδας. Βέβαια, μπορεί να υπάρχει και ένα θέμα αλλαγής στρατηγικής της νέας διοίκησης. Το τι ακριβώς συμβαίνει μάλλον θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει η ίδια η ΠΑΕ στη δημόσια τοποθέτησή της που έρχεται. Σίγουρα έχει επιχειρηματολογία για αυτό που συμβαίνει και αυτή δεν αφορά το προφανές, το οικονομικό. Έτσι κι αλλιώς, ο Κοντρέρας ότι είναι να κοστίσει, θα κοστίσει αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Κοντρέρας δήλωσε πως ήθελε να παίξει με τον Παναιτωλικό, μία δήλωση που έγινε αφού η ΠΑΕ του έδωσε τρεις – αντί για μία που ζήτησε – μέρες άδειας. Η αλήθεια είναι πως όταν ζητάει μία μέρα παραπάνω άδεια, σημαίνει πως θέλει να παίξει ανέτοιμος και χωρίς προπόνηση με την ομάδα, κάτι το οποίο είναι εις βάρος του υπόλοιπου τμήματος.

Ο Χιλιανός επίσης, δήλωσε πως στην Τρίπολη ήταν έτοιμος και αυτή είναι η αλήθεια. Η μη χρησιμοποίησή του ήταν απόφαση διοικητική και δεν είχε να κάνει με τον Μπόλονι. Έχει να κάνει με το ότι πλέον στον ΠΑΟΚ θέλουν να συμμαζέψουν μία κατάσταση η οποία είναι άγνωστο αν συμμαζεύεται λόγω της απληρωσιάς.

Η κοινωνία του ΠΑΟΚ δεν έχει πάντως καμία διάθεση για εντυπώσεις. Και αυτές που επιχειρούνται από την πλευρά της ομάδας με τη διαρροή των παραπάνω ημερών αδείας αλλά και αυτή που επιχειρεί ο Κοντρέρας με δηλώσεις που προσπαθούν να ψήσουν το κοινό πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα.

Η κοινωνία του ΠΑΟΚ θέλει να μάθει την αλήθεια και να κρίνει η ίδια για το αν ο κάθε Κοντρέρας πρέπει να συνεχίσει στην ομάδα ή όχι. Για το αν ο παίκτης που αγάπησε μπορεί να υποστηρίξει την ομάδα που αγαπά. Όλα τα άλλα ηχούν περιττά σε μία ρήξη δύο πλευρών που η κάθε μία με τη σειρά της μπορεί να εμφανίσει μία βολική επιχειρηματολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα