Γερό τεστ για Κρεάνγκα

Ο Έλληνας αθλητής στο πινγκ πονγκ έδωσε δυνατό παιχνίδι εν όψει του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο γαλλικό ντέρμπι κορυφής.

Την ευκαιρία για γερό αγωνιστικό τεστ εν όψει του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ είχε χτες (Τρίτη) βράδυ ο Καλλίνικος Κρεάνγκα στο ντέρμπι κορυφής της Α΄εθνικής κατηγορίας της Γαλλίας. Η ομάδα του, η Ενεμπόν, αντιμετώπισε τη Σαρτρ και έφερε ισοπαλία 3-3. Τα δύο κλαμπ ήταν ισόβαθμα στο ρετιρέ της βαθμολογίας κι εκεί

συνεχίζουν να συγκατοικούν με 14 βαθμούς και χωρίς ήττα. Τρεις εβδομάδες πριν από ένα ακόμα ραντεβού των κορυφαίων αθλητών της ηπείρου ο πρωταθλητής μας έδωσε δύο πολύ δυνατά ματς με εν ενεργεία διεθνείς αθλητές σημειώνοντας μία νίκη και μία ήττα.

Ο αγώνας ήταν για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος κι έγινε στην έδρα της Σαρτρ. Στη σύνθεση της τελευταίας δεν ήταν ο Γιάννης Βλοτινός, αφού ως γνωστόν η συμφωνία του είναι νʼ αγωνιστεί σχεδόν αποκλειστικά στη Γ΄κατηγορία με τη δεύτερη ομάδα του σωματείου. Στο πρώτο του παιχνίδι ο Κρεάνγκα κατέβαλλε τον Σουηδό Παρ Γκέρελ, που τον προηγούμενο μήνα αναδείχτηκε δευτεραθλητής Ευρώπης στο ομαδικό. Ακολούθως η Ενεμπόν προηγήθηκε με 3-1, όμως η ήττα του Κρεάνγκα από τον Αυστριακό Ρόμπερτ Γκάρντος στο 5ο στη σειρά ματς και του Τσέχου Ντιμίτρι Προκόπκοφ από τον Γάλλο Νταμιέν Ελουά στο 6ο οδήγησαν στο τελικό 3-3. Υπενθυμίζουμε ότι το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Εκατερίνμπουργκ της Ρωσίας. Χρήσιμο για τον πολύπειρο διεθνή μας, στην προσπάθειά του να φορμαριστεί, θα είναι σε δύο εβδομάδες και το ματς της 6ης αγωνιστικής με την επίσης ισχυρή Λεβαλουά.

Από την τελευταία κάμφθηκε εκτός έδρας χτες με 4-1 η Ανζέρ του Παναγιώτη Γκιώνη και συνέχισε την αρνητική πορεία της στο πρωτάθλημα. Η Ανζέρ εμφανίζει μόνο ήττες σε πέντε αγώνες και βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς! Ο 1ος Μεσογειονίκης της Πεσκάρα δεν τα πήγε καλά στο τελευταίο ματς και γνώρισε δύο ήττες από τον Ρώσο Ιγκόρ Ρουμπτσόφ και τον Τσουάν Τσι Γιουάν από την κινεζική Ταϊπέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα