Η Ριάνα στο νοσοκομείο με υπερκόπωση και αφυδάτωση

21:32 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Επείγουσα εισαγωγή σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης έκανε η Ριάνα με συμπτώματα αφυδάτωσης και υπερκόπωσης μετά από συνεχόμενα πάρτι.

Μετά το περίφημο «Μετ Γκαλά» η σταρ της ποπ ένιωσε αδιαθεσία και σχεδόν έχασε τις αισθήσεις της για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέρασε λίγες ώρες στην εντατική. Μάλιστα η ίδια δημοσιοποίησε στο Twitter της φωτογραφίες από την παραμονή

της εκεί.

Αφού οι γιατροί την παρακολούθησαν και της χορήγησαν κάποια αγωγή, της έδωσαν εξιτήριο αλλά και την άδεια να πετάξει στο Λος Άντζελες.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην ακύρωση (πριν από λίγες ημέρες) της πρόβας που έκανε η 24χρονη για την παράσταση show «Saturday Night Live» λόγω υπερκόπωσης. Η σταρ τον τελευταίο καιρό έχει χάσει το έλεγχο όσο αφορά τα πάρτι και τη διασκέδαση ενώ πολλοί μιλούν και για υπερβολική κατανάλωση ποτού αλλά και ελαφρών ναρκωτικών .

Η τελευταία «άγρια» έξοδός της ήταν στις 2 Μαΐου όταν επισκέφτηκε ένα στριπ κλαμπ στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου παπαράτσι τη φωτογράφησαν να πετά δολάρια στις κοπέλλες στρίπερς του κλαμπ.

« Πολλοί της λένε πως πρέπει να σταματήσει αλλά και να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς» λέει άτομο από το περιβάλλον της και προσθέτει: «Ίσως θα πρέπει να πάει για αποτοξίνωση»

Όμως η Ριάνα υπερηφανεύεται για την αλλαγή συμπεριφοράς της (το καλό κορίτσι που έγινε κακό). Μάλιστα η ίδια δηλώνει « Είμαι λίγο τρελή δεν προσποιούμαι ότι είμαι κάτι άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα