Η Ράκελ Φιτς πιο σέξι κι από το 2009 που παρέλασε στα Miss Universe! (photos+video)

Η σέξι φωτογράφιση της καλλονής από την Αυστραλία αναστάτωσε πολύ κόσμο στις παραλίες του Σύδνεϋ. Και όχι μόνο.

Εχει μάθει πια καλά το παιχνίδι με την κάμερα η Ράκελ Φιτς και οι φωτογραφίσεις της είναι πιο σέξι από ποτέ. Το καμάρι της Αυστραλίας που έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, Ράκελ Φιτς, ποζάρει αυτές τις μέρες στις υπέροχες παραλίες του Σύδνεϋ για επαγγελματική φωτογράφηση και έχει προκαλέσει… μεγάλη αναταραχή στους περαστικούς.

Η 23χρονη Ράκελ (η μαμά της είναι Ουκρανή) είναι πια το κορίτσι του καιρού στην τηλεόραση της Αυστραλίας αλλά πολύ συχνά την επιλέγουν μεγάλες φίρμες μαγιό και εσωρούχων για λανσάρισμα των προϊόντων τους ενώ έχει τολμήσει και γυμνή φωτογράφηση στοπεριοδικό BOX για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αμέσως μετά τη φωτογράφιση την περίμενε η ζεστή αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της Μάικλ Μίζινερ με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Dancing With The Stars δύο χρόνια πριν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη κι εκείνος επαγγελματίας χορευτής.

Το όνειρό της είναι να γίνει οικοδέσποινα τηλεοπτικού talk show ενώ αυτές τις μέρες τον περισσότερο χρόνο της τον αφιερώνει στη συγγραφή ενός βιβλίου με συμβουλές για κορίτσια στην εφηβεία.

Δείτε το βίντεο με την Ράκελ Φιτς σε φωτογράφιση για πολύ γνωστή φίρμα μαγιό:

Keywords
Τυχαία Θέματα