Η πλάκα τελείωσε;

Τελείωσε η πλάκα; Αυτό αναρωτιούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, η οποία πλέον κινδυνεύει να χάσει το πιο εύκολο πρωτάθλημα της δεκαετίας. Για να ακριβολογούμε, πάσα θα το κάνει, αφού δεν υπάρχει κανείς καλύτερος να το πάρει! Ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν ότι μπορεί να το σηκώσουν...

Απλώς, με τα συνεχόμενα δώρα των “ερυθρολεύκων” και κάποια φαλτσοσφυρίγματα, χάθηκε η μπάλα τελευταία. Στον ΠΑΟ, βέβαια, δεν

δείχνουν να έχουν τη δύναμη να αντέξουν, γι' αυτό μέχρι και ο Φερέιρα έχει αρχίσει τις γελοιότητες με τα φιλικά και τους δανεικούς. Ο Βαλβέρδε τουλάχιστον δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τέτοια καταγκιοζιλίκια.

Κακά τα ψέματα, αν χαθεί το φετινό πρωτάθλημα κάποιοι θα είναι για... κρέμασμα! Οκ, μπάλα είναι και τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά αν είναι να χάσεις έναν τίτλο να τον χάσεις από έναν αντίπαλο που είναι ανώτερος, όχι χειρότερος!

Από το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο πρέπει να αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Οι “απαντήσεις” πρέπει να είναι πειστικές και αποστομωτικές. Ο Ολυμπιακός οφείλει να θυμίσει σε όλους τον πραγματικό του εαυτό για να στείλει και τα μηνύματα στους απέναντι πως θα... ματώσουν για να πάρουν την κούπα.

Σε μια μάχη διαρκείας, είναι πολύ σημαντικό το ψυχολογικό σκέλος. Όταν ο Ολυμπιακός κάλυψε τη διαφορά από τον ΠΑΟ, όλοι πίστεψαν ότι το πρωτάθλημα πάει να τελειώσει. Τώρα όλα αρχίζουν ξανά και οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Μόνοι τους τα έκαναν... θάλασσα και μόνοι τους θα πρέπει να επιστρέψουν δυνατοί στη “μάχη”, όπως έχουν χρέος να κάνουν. Το πιο σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια είναι να μπαίνει η ομάδα παθιασμένη και... ορκισμένη για τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Το μπλαζέ υφάκι και η αλαζονία δεν χωρούν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που απαιτεί απόλυτη συσπείρωση και αποτελεσματικότητα.

Από εδώ και πέρα, δεν υπάρχουν και δικαιολογίες. Το φετινό “έργο” με τη διαιτησία το έχουμε δει αρκετές φορές. Αν ήταν, όμως, σοβαρός ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούμε με τίποτα απ' όλα αυτά. Τα δάκρυα και η... κλάψα, όμως, δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό. Ακόμη κι αν "σφυρίζει" ο Τζίγκερ με... πλαϊνούς τον Τσάκα και τον Γόντικα, ο Θρύλος θα πρέπει να δείχνει τη δύναμή του σε κάθε παιχνίδι και να μην αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε!

Για να γίνει πιο εύκολη αυτή η προσπάθεια και να “ζεσταθούν” ξανά οι οπαδοί, πέρα από μεγάλη προσπάθεια μέσα στις τέσσερις γραμμές, είναι αναγκαία και η ενίσχυση με έναν ή δύο παίκτες επιπέδου Φορμίκα που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και η παρουσία τους να ξυπνήσει και τους υπόλοιπους.

Όσο για τον Βαλβέρδε καλό είναι να αφυπνίσει όσους πιστεύουν ότι και να χαθεί ένα παιχνίδι δεν τρέχει τίποτα και να μονιμοποιήσει, στο μέτρο του δυνατού, αφού υπάρχουν και απουσίες, μια ενδεκάδα, μιας και τον τελευταίο καιρό από αγώνα σε αγώνα γίνονται 3-4 αλλαγές τουλάχιστον με αποτέλεσμα η ομάδα να υστερεί σε συνοχή κα

Keywords
Τυχαία Θέματα