Η εξέδρα του Ολυμπιακού για το Final 4 στην Αθήνα!

15:53 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πολλοί περισσότεροι από αυτούς που θα πάνε τελικά στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φροντίζει για όσους θα μείνουν στην Αθήνα

να ζήσουν καταρχήν τον ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (11/05) και γιατί όχι τον τελικό δύο ημέρες μετά (13/05).

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως έξω από το Official Olympiacos Store θα στηθεί γιγαντοοθόνη για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που θέλουν να ζήσουν τον παλμό του κορυφαίου γεγονότος του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσκαλεί τους φίλους της ομάδας που δεν θα ταξιδέψουν στην Πόλη για να δουν τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα από τη γιγαντοοθόνη που θα στηθεί έξω από τη μπουτίκ. Το Official Olympiacos BC Store (Καραολή Δημητρίου 8, έναντι Σταδίου Καραϊσκάκη) δημιουργεί τη δική του εξέδρα για το Final 4 και μαζί με την Pizza Fan θα φροντίσει και για τη διασκέδαση όσων θα βρεθούν στο κατάστημα το βράδυ της Παρασκευής για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο ημιτελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα