Σε 10 πόλεις το Students Cup του Nescafe!

15:53 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το Νescafe Frappe Students Cup είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη γιορτή των φοιτητών σε απ’άκρη σ’άκρη στην Ελλάδα και διοργανώνεται σε 10 πόλεις!

Πρόκειται για το μοναδικό μεγάλο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο άθλημα του 8x8 κι αυτό έχει τη δική του σημασία καθώς μέχρι τώρα Πανελλήνιες διοργανώσεις διεξάγονταν μόνο στο 5x5 παρόλο που τα τελευταία χρόνια το 8x8 έχει τους δικούς του φανατικούς

οπαδούς, οι οποίοι και πλειοψηφούν μάλιστα (για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών!).

Το 8x8 έχει πολλά κοινά στοιχεία με το ποδόσφαιρο μεγάλων διαστάσεων και εστιάζει ιδιαίτερα στην ταχύτητα και την δύναμη (και την λεγόμενη ταχυδύναμη φυσικά) και ενδεχόμενες τεχνικές ατέλειες καλύπτονται πιο εύκολα.

Ο Nescafe λοιπόν, τα γνώριζε όλα αυτά από την αρχή και γι’αυτό αποφάσισε να προσφέρει στο φοιτητές το αγαπημένο τους σπορ στο ποτήρι τους σε 10 πόλεις της Ελλάδας! Οι τελικοί προγραμματίζονται ήδη από τώρα για τον ερχόμενο Οκτώβριο και οι πρωταγωνιστές ακονίζουν τα...παπούτσια και τα γάντια τους! Και λέμε τα γάντια τους διότι στην 1η έδοση του Νescafe Frappe Students Cup έχουμε παρατηρήσει απίστευτες επιδόσεις και ικανότητες από αρκετούς τερματοφύλακες, γεγονός που έκανε εντύπωση καθώς τα goalposts στο 8x8 δεν είναι και τόσο μικρά...

Μέσα στον αγωνιστικό «πυρετό» πάντως αξίζει να τονιστεί πως Λαμία, Χανιά και Κομοτηνή έχουν ήδη μπει σε φουλ ρυθμούς και βρίσκονται μεταξύ 2ης και 3ης αγωνιστικής. Είναι οι πόλεις που καθυστέρησαν σε σχέση με όλες τις άλλες την εκκίνησή τους λόγω διαφόρων παραγόντων και ως εκ τούτου θα τελειώσουν την βασική τους περίοδο και πιο αργά από τις άλλες πόλεις. Αν και είναι νωρίς ακόμα, στην Κομοτηνή εξαιρετικές φαίνονται οι ομάδες Θύελλα και η Σούρα Πάσα αλλά σίγουρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τουλάχιστον 15 ημέρες ακόμα ώστε να τους δούμε όλους σε μία σειράσυνεχόμενων αγώνων. Στα Χανιά επίσης έχουν ξεχωρίσει οι δύο πρωτοπόρες προς το παρόν ομάδες, αλλά όπως είπαμε, προτείνουμε σε όλους υπομονή!

Στην Αθήνα ολοκληρώνονται αισίως τα παιχνίδια της Φάσης των ομίλων και περιμένουμε ουσιαστικά μόνο τους λίγους ομίλους που ξεκίνησαν μεταγενέστερα, καθώς μην ξεχνάμε, στην πρωτεύουσα μετράμε ούτε λίγο ούτε πολύ 20 ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας!

Keywords
Τυχαία Θέματα