Η επιστολή Νικολαΐδη και η πρόταση Μπαϊρακτάρη να πάρει την ΑΕΚ

Η επιστολή του Ντέμη Νικολαΐδη, η πρόταση του Στάθη Μπαϊρακτάρη για να αποκτήσει την ΑΕΚ και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 23 εκατ. ευρώ ήταν τα σημαντικότερα που προέκυψαν από τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Αίσθηση προκάλεσε στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ η παρουσία του Στάθη Μπαϊρακτάρη, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει κάνει πρόταση από τις 10 Οκτωβρίου για το 50% των μετοχών της ΠΑΕ έναντι

3,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να πάρει απάντηση. Τόνισε πως η πρότασή του παραμένει σε ισχύ, ότι μπορεί να βάλει ακόμη και αύριο το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ και άλλα 30 εκατ. ευρώ άμεσα, αρκεί να έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος δεσμεύτηκε πως θα του απαντήσει σε λίγες μέρες, ενώ του ζητήθηκε να δώσει το «παρών» στο σημερινό (23/05, 20:00) Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, μαζί με τον δικηγόρο του, για να παρουσιάσει πιο αναλυτικά το πλάνο του.

Όσον αφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη δεν ήταν ακόμη έτοιμος και έτσι δεν έδωσε το «παρών», ωστόσο οι κινήσεις του δείχνουν ότι δεν παρατάει την προσπάθειά του να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ, παρά το θολό πολιτικό σκηνικό, που αποτελεί τροχοπέδη για τις ενέργειές του. Ο Ντέμης δεν βρέθηκε στα Σπάτα, ωστόσο η θέση του ακούστηκε μέσω επιστολής που διαβάστηκε και η οποία δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μικρομετόχους της ΠΑΕ.

Στη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 23 εκατ ευρώ, με ελάχιστη καταβολή τις 50.000 ευρώ και τιμή της μετοχής τα 1,2 ευρώ.

Παρακολουθήστε αναλυτικά από το Onsports τα όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

{coveritlive}8241905b4a{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα