Η ανθρώπινη πλευρά των Εσπερίδων

Tο Κέντρο Αλληλεγγύης, που λειτουργεί καθημερινά δίπλα στα Δημοτικά Ιατρεία, επισκέφθηκε αντιπροσωπία όλων των τμημάτων των Εσπερίδων.

Τα μέλη της ομάδας της Καλλιθέας, στηρίζοντας την προσπάθεια του δήμου, παρέδωσαν πολλές σακούλες γεμάτες τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, είδη συνεστίασης και βιβλία στους υπευθύνους του κέντρου, τα οποία θα διατεθούν στη συνέχεια σε κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες. Με ανακοίνωσή τους, οι Εσπερίδες ευχαριστούν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους για ενίσχυση του Κέντρου Αλληλεγγύης και συγχαίρουν το Δήμο Καλλιθέας για την πρωτοβουλία του.

H

ανακοίνωση: «Ο σύλλογός μας οφείλει να ευχαριστήσει αρχικά την… ηθική αυτουργό της σπουδαίας πρωτοβουλίας μας κ. Μαριετίνα Λουκάτου, την κόρη της Ευγενία, αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας, τις κυρίες Στέλλα Κυριακάκη και Μαργαρίτα Μάλαμα, τον κ. Άγγελο Εμμανουήλ που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και τις αθλήτριές μας Κωνσταντίνα Νιάρχου, Βασιλική Λούκα, Ελένη Ρούτση και Κατερίνα Μάλαμα που εκπροσώπησαν τον σύλλογο σε αυτή του την προσπάθεια.

Έδειξαν όχι μόνο με την υλική προσφορά τους, αλλά και με την παρουσία τους πόσο ταυτίστηκαν με το σκοπό που δεν είναι άλλος από το να αλλάξουμε με χαμόγελο έστω και για λίγο τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας . Μας συγκίνησαν και τις ευχαριστούμε θερμά και δίνουμε υπόσχεση ότι όχι μόνο αυτές τις άγιες ημέρες, αλλά και μέσα στη χρονιά θα συνεχίσουμε να πράττουμε αναλόγως…

Τέλος, συγχαίρουμε θερμά το δήμο της πόλης μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία της δημιουργίας του κέντρου, αλλά και του κοινωνικού παντοπωλείου και θα τους συμπαρασταθούμε σε κάθε ανάλογη προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα