Η 12άδα της Λιθουανίας για το Προολυμπιακό

Χωρίς τον τραυματία Σίμας Γιασάιτις θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στο Λονδίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 η Λιθουανία, όπως έγινε σήμερα (30/06) γνωστό.

Λόγω ενός προβλήματος που συνεχίζει να αντιμετωπίζει, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας Κεστούτις Κεμζούρα υποχρεώθηκε να «κόψει» τον Σίμας Γιασάιτις από τη δωδεκάδα! Το ίδιο

ισχύει και για τους Άντας Γιουσκεβίτσιους και Αντάνας Καβαλιάουσκας, δύο ημέρες πριν την έναρξη του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Καράκας της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου).

Η Λιθουανία έχει κληρωθεί στον Β΄ Όμιλο, μαζί με την «οικοδέσποινα» Βενεζουέλα και τη Νιγηρία. Υψηλές είναι οι πιθανότητες να διασταυρωθεί με την εθνική μας στον προημιτελικό, αφού στον νοκ άουτ χιαστί διασταυρώνονται οι δύο πρώτες ομάδες από Α' και Β΄ όμιλο (Α1-Β2, Β1-Α2)...

Η δωδεκάδα που θα παρατάξει ο Κεμζούρα στα παρκέ του Καράκας είναι η εξής: Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός), Καλνιέτις (Ζαλγκίεις), Ντελινινκάιτις (Ζαλγκίρις), Πότσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντούλκις (Πανεπιστήμιο Φλόριντα), Καουκένας (Σιένα), Ματσιούλις (Σιένα), Κλέιζα (Ράπτορς), Γιανκούνας (Ζαλγκίρις), Σονγκάιλα (Βαγιαδολίδ), Γιαβτόκας (Ζαλγκίρις) και Βαλαντσιούνας (Λιέτουβος Ρίτας).

Keywords
Τυχαία Θέματα